Scheggman ferdig i Ferrari

Kilder tett innpå Ferrari avslørte ved en feiltakelse torsdag ettermiddag at førstefører i Ferrari, Scheggman, er ferdig i laget etter en skuffende tredjeplass i forrige sesong i European Racing League. Norsk Tipping melder at en anonym fører er kun timer unna å signere en kontrakt for Ferrari, som innebærer heder og ære for de fem neste årene.

Nyheten slo ned som en bombe over Russland, da det ble meldt på Twitter at Scheggman er ferdig i Ferrari. Ifølge sikre kilder var det dog ikke mange som løftet på øyenbrynet sitt da det har ligget i kortene etter fjorårets tredjeplass, noe som kan kategoriseres som en overprestering fra Scheggman.

-Hva snakker du om? uttalte Scheggman da 1251 Nyhetskanalens reporter tok kontakt.

Ifølge det noe kryptiske svaret til Scheggman, kom dette overraskende på føreren, som senest for tre måneder siden uttalte at han skal kjøpe opp hele Ferrari-laget. Han har også uttalt tidligere at han skal saksøke mediene som er kritisk til føreren. 1251 Nyhetskanalen har lagt til side en stor bunke med kontanter som er ment til advokatutgifter.

Den tidligere Formel 1-føreren, samt tidligere ex-kommentator, samt nåværende NAV’er, Claxel, seiler opp som favoritt til å overta plassen som førstefører i Ferrari. Claxel kjenner laget godt fra før av, da han tidligere sist sesong spant seg ut av laget før han fikk sparken i Ferrari.

-Selvfølgelig er jeg favoritt til å signere en kontrakt for Ferrari. Ifjor spant jeg meg ut av laget, men nå i 2022 spinner jeg meg tilbake i laget, uttalte Claxel med stor selvtillit torsdag ettermiddag.

Ferraris kantinedame, moren til Claxel, har ikke ønsket å kommentere ryktene vedrørende sønnen hennes sitt comeback i European Racing League og Ferrari.