Kåring av forrige sesongs MVP

Sesong to av European Racing League ble kjørt over 23 runder, hvor sesongen startet i Bahrain i August 2021, og ble avsluttet i Brazil 10. februar 2022. Sn1kern vant sesongen overlegent 88 poeng foran andreplassen, og derfor var det forventet at han også kom til å vinne tittelen som Most Valuable Player (MVP), men kåringen i seg selv har tatt utgangspunkt i flere kriterier enn kun seier.

Kriterier for å vinne

  • Møte opp tidsnok til løp
  • Stille opp i minst 90% av løpene.
  • Kjøre clean og holde seg fair
  • Ha en god holdning både på banen og i ligaen generelt

Alle punktene ovenfor er det som representerer ligaen, og det er viktig for European Racing League at førerne, ledelsen, dommerne og alle som er involvert, oppfører seg på en eksemplarisk måte både i ligaen og utad.

Vinner: Tobb20

Dette er et ungt og lovende talent, som har vært en del av ligaens hjerte siden oppstarten i april 2021. Hans første sesong var tøff, det var flere episoder hvor Tobb20 slet, og da spesielt på en regntung bane i Monza. Men i sesong to har denne gutten fått vist frem potensialet som sitter i han, til å bli en av de virkelig gode førerne innenfor F1 Esport i Norge.

Han har deltatt i totalt 22 av 23 løp denne sesongen (kun stått over Monaco i runde tre). Utenom det har han hatt to løp som han ikke klarte å fullføre, i henholdsvis Spania i runde to, og Østerrike i runde syv. Resultatene har for det meste ligget mellom 5. plass og 10. plass (fått poeng i alle løp han har fullført). Litt over halvveis ut i sesongen kom han for første gang i karrieren på podiumet da han tok en sterk tredjeplass i Russland. Russland som for øvrig er droppet i kommende sesong grunnet situasjonen verden står ovenfor i dag.

Sesongen til Tobb20 endte tilslutt med fire tredjeplasser, han endte sesongen på en knallsterk fjerdeplass med 178 poeng, kun 24 poeng bak tredjeplassen. Utviklingen hans har vært fremragende, og vi ser frem til kommende sesonger hvor vi kan følge utviklingen til føreren tett, og det er nok ikke lenge til at han kan klatre opp på toppen av podiumet for sin aller første 1. plass.

Premie:

Heder og ære i European Racing League.