Ferrari-fører Injection uttaler seg om veien videre

Injection, som til daglig kjører i Ferrari i European Racing League, uttalte seg i krasse ordelag da han ble bedt om å komme med en kommentar vedrørende hvem han har tippet som vinner av årets ERL-sesong.

Den ferske Ferrari-føreren har tatt ligaen med storm etter at han kom inn og overtok styringen i Ferrari. I en pressemelding sent tirsdag kveld uttalte han at han selv er storfavoritt til å vinne tittelen, men om han skal sette penger på en fører så er det Red Bull-fører Richars1 som kommer til å hale seieren i land.

-Selvfølgelig er jeg best, men det er jo tydeligvis ikke lov å sette penger på seg selv, så da setter jeg alle mine hardt opptjente penger etter all snømåkingen på at Richars1 tar det. Broren min, Sn1kern, kommer aldri til å bli bedre enn meg, uttalte Injection til 1251 Nyhetskanalen.

Sportsredaksjonen i 1251 Nyhetskanalen har de siste timene finlest regelverket i European Racing League, og har tolket regelverket dithen at det ikke er lov for aktive førere å sette penger på verken seg selv eller andre førere i ligaen. Brudd på regelverket kan føre til diskvalifisering, noe Injection risikerer etter de siste uttalelsene sine om at han med glede setter penger på andre førere.

-Løpsfiksing, som dette faller under, er ikke greit, og dette er noe vi tar på alvor, uttalte en talsmann for Norsk Tipping i et håndskrevet brev onsdag morgen.

European Racing League har selv valgt å ikke uttale seg om Injections kommentarer, da ligaen frykter et nytt søksmål fra den frittalende, regelbrytende Ferrari-føreren. Samtidig har Ferrari-sjef Scheggman truet med å saksøke Injection, om ikke Injection setter pengene sine på at Scheggman kommer til å vinne ligaen.

-Scheggman? Hvem er det?, skrev Injection på sin Instagram-story da han ble gjort oppmerksom på kommentarene.

1251 Nyhetskanalen har selv valgt å sette pengene på Aston Martin-fører Yirmi som mester når sesongen avsluttes tidlig i februar neste år.