Ferrari bekrefter: Ansettelse av ny kantinedame

Ferrari-sjef Scheggman bekreftet tidligere fredag kveld at Ferrari har etter en langvarig søknadsprosess, ansatt ei ny kantinedame på hovedkontoret til det italienske Formel 1-laget.

Kantinedama i aksjon.

Ferrari valgte å bekrefte nyansettelsen for å unngå en ryktespredning som i en årrekke har rammet Ferrari på det hardeste. Scheggman var selv tilstede da kantinedama, som foretrekker å forbli anonym, skrev under på en femårs-kontrakt. Ferrari er i ekstase, da Scheggman nå omsider har mulighet til å bli mett mellom Formel 1-øktene.

-Jeg er kjempefornøyd med å bli ansatt som kantinedame hos Ferrari, uttalte Claxel til 1251 Nyhetskanalen da nyheten sprakk tidligere i dag.

Claxel, som tidligere har skrytt på seg å være en Ferrari-fører, selv om det ikke er noen dokumentasjon på at påstandene stemmer, valgte å gå ut på sosiale medier og skryte av at han var i ekstase etter å ha omsider blitt ansatt hos Ferrari. Samtidig meldes det om store demonstrasjoner utenfor Stortinget i Oslo, hvor slagordene hagler i retning den sittende regjeringen. «Støre må gå» og «ned med Claxel» ble observert skrevet på flere plakater som de fremmøtte holdt opp i luften mens snøen dalte ned i fanget på Sylvi Listhaug, som også ble observert i folkemengden, uten munnbind.

-Gi meg mat, skrev Scheggman på Twitter fredag kveld.

1251 Nyhetskanalen har ikke lyktes i å få en kommentar fra den andre Ferrari-føreren Injection, da det ryktes at føreren sitter og skriver et søksmål mot Ferrari etter å ha ansatt Claxel uten at Injection godtok ansettelsen på forhånd. Claxel ble i tillegg observert jublende til en folkemengde bestående av sin mor og en katt, da han forlot Ferraris hovedkontor. Moren til Claxel har ikke ønsket å kommentere saken, men anonyme kilder kan melde ifra at hun er veldig glad for at Claxel omsider har fått seg en jobb.

-Ingen kommentar, uttalte SinSv, som ønsker å være anonym grunnet interessekonflikter mellom Ferrari og European Racing League, samt kommentatorstudioet.