Tidligere Formel 1-fører på desperat jobbjakt

Etter at det ble utlyst en førerstilling hos Williams i European Racing League, tok den tidligere Ferrari-føreren Claxel, kontakt med sitt lokale NAV-kontor i håp om at NAV kunne få han inn i Williams, ved at NAV skulle betale halve lønna.

NAV, som tidligere i uka fortalte at de var møkk lei av at Claxel har hengt på kontorene deres siden mandag ettermiddag da han fikk sparken hos Ferrari, tok kjapt kontakt med ligaen for å forhøre seg om det var noen som helst mulighet for Williams å kunne overta føreren, og med det alle problemene det måtte medføre.

Kilder tett på situasjonen mener at det er utenkelig at Williams, som allerede har en innkjøpt fører i stallen, har råd til å kunne ta over kostnadene ved å reparere en vraket bil etter hvert løp. Den anonyme kilden, Scheggman, har gått hardt ut på sosiale medier og hetset Claxel på det groveste, og mener det må være en fleip at Claxel tror han har noen som helst mulighet til å få et sete i Williams.

-NAV kontaktet meg tidligere i dag for å forhøre seg om lønna til Claxel da han kjørte for oss i Ferrari, da det er snakk om korrekt utbetaling av dagpenger, men vi har aldri hatt noen fører i stallen vår som kaller seg selv for Claxel. Hva slags navn er «Claxel» egentlig? Vi er kjempefornøyd med Injection, og ønsker ikke å kunne bidra til å løse de økonomiske problemene for denne såkalte Claxel, uttalte Ferrari-sjef Scheggman til 1251 Nyhetskanalen.

NAV har som følge av samtalen med Scheggman, valgt å anmelde Claxel for forsøk på trygdesvindel, da de ikke kan finne noen informasjon om at Claxel har tjent noe som helst lønn da han kjørte for Ferrari. Ferrari på sin side har valgt å saksøke Claxel, da han kostet laget titalls milliarder kroner i reperasjonskostnader etter hvert løp.

-Claxel er ikke ønsket i Williams, var ERL-eier OnlyFanz krasse kommentar på Facebook.

1251 Nyhetskanalen erfarer at det ser stygt ut for Claxels fremtid, da eventuelt nye arbeidsgivere får opp alle artikler skrevet om den tidligere Formel 1-føreren ved gjennomføring av en bakgrunnssjekk. Vi har spurt fem arbeidsgivere om de kunne tenke seg å ansette Claxel:

  • Haha, hvem? (Elkjøp)
  • Ehm, neh (Kondomeriet)
  • Claxel høres kjent ut, har han drevet med kunstskøyting? Tenker vi står over. (PornHub)
  • Ja, vi kan faktisk trenge en som har litt gutts og tør å ta sjanser, og som det er lett å erstatte (Stuntmann, Nordisk Film)
  • Hahaha, hah, æsj as (Søppeltømmer)

1251 Nyhetskanalen kommer neppe til å følge karrieren til Claxel videre, da mye tyder på at den ikke ender bra.