Tidligere Formel 1-fører hetser ledelsen i ERL

Claxel, som på vakkert vis spant seg ut av Ferrari tidligere i sesongen, gikk tirsdag til frontalangrep på ledelsen i European Racing League. Det meldes om mye aktivitet i kontorene til ERL natt til onsdag.

Ikke Claxel.

Føreren, som i disse dager sliter med å få seg jobb, har tatt til ordet for å hetse ledelsen i European Racing League på det groveste. SinSv ble observert i tårer etter kommentarene fra Claxel tirsdag kveld. I kjent stil valgte Claxel å gi seg i løpet i ROS tirsdag, og igjen la all skyld på bilen, og arbeidsgiveren som har hentet inn Claxel som vikariat ut sesongen.

-De er jo helt mongo, uttalte Claxel til 1251 Nyhetskanalen.

Ordet «mongo» blir i norsk leksikon beskrevet som et ord som etter alle øremerker ikke er greit å bruke i dagens samfunn, da det ikke er politisk korrekt å kalle ledelsen i European Racing League for mongo.

-Claxel er en dust som burde gå dit andre duster henger, uttalte Red Bull-fører og assisterende manager i ERL, Richars1 etter at Claxel hadde hetset han grovt.

Claxel på sin side har søkt dekning, og politiet, som har mottatt en drøss av anmeldelser mot den tidligere føreren, har uttalt at de ikke kan finne Claxel noe sted. Han ble sist observert for ti minutter siden utenfor den lokale bensinstasjonen i Hønefoss.