Red Bull-fører saksøker 1251 Nyhetskanalen

Richars1, som til daglig kjører for Red Bull i European Racing League, meldte tirsdag kveld i en privat samtale at han velger å saksøke 1251 Nyhetskanalen. 1251 Nyhetskanalen kan melde om at ytringsfriheten er truet.

Søksmål mot pressen. Foto: 1251 Nyhetskanalen

Richars1 har valgt å gå til det skrittet at han saksøker pressen, da føreren mener at pressen drar ting ut av proporsjoner, og overdriver de interne konfliktene innad i Red Bull. 1251 Nyhetskanalen har valgt å ta sterk avstand til påstandene om overdrivelse, og varsler et motsøksmål mot European Racing League. Førerne er i harnisk etter at Richars1 meldte om søksmålet.

-Ka holde han på me? uttalte Ferrari-fører Scheggman til 1251 Nyhetskanalen.

1251 Nyhetskanalen kan vise til massiv støtte i et samlet Norge, i tillegg til at nyhetskanalen har mottatt flere støtteerklæringer fra førerne i European Racing League. Ferrari-fører Injection mener at Richars1 tar dette for langt, og ønsker ikke å ta del i debatten rundt årsaken til søksmålet.

-Vi har jo ikke penger, så hvorfor skal Richars1 saksøke oss, skrev redaktør OnlyFanz på Twitter onsdag morgen.

OnlyFanz bedyrer for andre gang på to uker, at hans arbeid i 1251 Nyhetskanalen ikke skaper interessekonflikter med hans arbeid som eier av European Racing League. Richars1 er i tillegg ansatt som assisterende leder i European Racing League, så i teorien saksøker han nå sin egen sjef. Medeieren av ligaen, SinSv ønsker ikke å bli dratt inn i søksmålet.

-Jeg har ingen kommentar til dette her, annet enn at Richars1 bør la være å saksøke alle som skriver om han, uttalte SinSv til 1251 Nyhetskanalen.

Flufyturtle, som ble observert i sin Haas-bil kjørende uten hjelm for et par uker siden, ønsker å bli med på søksmålet, og har foreslått et gruppesøksmål i samarbeid med Richars1. Begrunnelsen skal visstnok være at Haas har behov for penger, da de ønsker å anskaffe hjelm til sine førere.

1251 Nyhetskanalen ønsker ikke å uttale seg mer om søksmålet, i frykt for å skrive noe som kan bli brukt mot dem i Kirkenes Tingrett.