Injection storfavoritt i torsdagens løp i Monza

Den nye Ferrari-føreren Injection har blitt utpekt av Unibet og Norsk Tipping som storfavoritt til å ta seieren på hjemmebane i Monza førstkommende torsdag i European Racing League. Bettingselskapene har stanset tipping på løpet i frykt for konkurs.

Injection, som ble hentet inn til Ferrari for å erstatte Claxel, som spant ut av setet sitt etter løpet i Portugal, har gjennom mandagen blitt observert i hardtrening på Monza. Fotografene har stått utenfor stuevinduet hans i håp om å få et bilde av den ferske føreren og hans treningsregime. Injection selv har trukket for gardinene, og nekter å bli avbildet.

-Selvfølgelig er jeg favoritt. Scheggman er førstefører, men jeg er jo mye bedre enn han, og kommer til å ta den førstefører-plassen i Ferrari, antageligvis allerede nå på torsdag, uttalte Injection til 1251 Nyhetskanalen.

Kilder melder at Scheggman er rasende etter kommentarene fra Injection, og vurderer strenge sanksjoner etter å ha uttalt seg på den måten om mannen, som er kjent for skjegget sitt. Situasjonen har utviklet seg på en måte som gjør at alles øyne er rettet mot Ferrari på torsdag. Ikke som følge av kjøreegenskapene, men som følge av de interne intrigene laget opplever i disse dager.

-Ingen kommentar, uttalte talsmannen for European Racing League, SinSv, til et ventende pressekorps da lagene landet i Monza mandag ettermiddag.

Vi følger lagene tett, og da spesielt Ferrari, ettersom mye tyder på at denne konflikten kun kommer til å eskalere fremover.