Haas satser på seier i kveldens løp

Formel 1-laget Haas, som tidligere i sesongen ikke hadde råd til å kjøpe hjelm til førerne sine, har nå betalt millionsum for en ny fører, som kommer til å kjøre sammen med Flufyturtl ut sesongen. Flufyturtl er i harnisk, og beskylder Haas for å satser på seier fremfor sikkerhet.

Haas har store deler av sesongen slitt med økonomien sin, men da det åpnet seg en mulighet for å hente inn Ole Benjamin som ny fører, la de vekk ideèn om å kjøpe inn nye hjelmer til førerne, da det ifølge Haas var en mulighet de ikke kunne gå glipp av. Ole, som ikke må forveksles med sin navnebror, den mer ukjente Ole Gunnar Solskjær, er i ekstase, mens Flufyturtl truer med søksmål mot laget han har kjørt for hele sesongen.

-Jeg er kjempefornøyd med at Haas er villig til å gi meg sjansen, jeg kommer garantert ikke til å skuffe dem, da jeg kommer til å bevise ikveld at jeg er tidenes beste Formel 1-fører, uttalte Ole Benjamin til høylytt jubel fra et samlet 1251 Nyhetskanalen-redaksjon.

Flufyturtl på sin side ønsker ikke å kommentere saken, da han mener at hans sikkerhet blir tilsidesatt av Haas, ettersom seier betyr mer for Haas enn det Flufyturtl gjør. Det kan dog meldes om godt samarbeid mellom den ferske Formel 1-føreren, og den mer erfarne Flufy.

-Altså, jeg er ikke glad for at Haas ønsker at jeg mister livet, men jeg er fornøyd med at jeg har fått en teammate som kan kjøre bil, for det kunne vært verre, de kunne ha ansatt Claxel, sa Flufyturtl noen timer før torsdagens løp.

Torsdagens løp blir kjørt på den legendariske Monza-banen i Italia, og Norsk Tipping har satt Ole Benjamin som storfavoritt til å ta seier i sitt aller første løp i European Racing League. Alles øyne er rettet mot Haas ikveld, da mye tyder på at det kommer til å bli en god fight mellom de to førerne.