Formel 1-liga med motsøksmål

Etter at Aston Martin-fører PleasureMouse annonserte gruppesøksmål mot European Racing League (ERL) sist torsdag, har det blitt drevet massiv lobby-virksomhet i ligaens bakrom. Grunnet økonomiske problemer har ligaens ledelse vært nødt til å foreta ligamøtene i et garderobeskap hos Holmlia Sportsklubb, i utkanten av Oslo. Ifølge anonyme kilder er det der magien oppstår.

Flyet skildrer søksmålet til PleasureMouse. Foto: Google

Etter lange møter, som pågikk utover i kveldstimene sent mandag kveld, ble det bestemt at ERL velger å saksøke førerne i ligaen for tort og svie. Ledelsen beskriver søksmålet som et fornuftig steg å ta, for at førerne skal ha fokus på rett sted inn mot torsdagens løp i Portugal. Førerne i ligaen er i harnisk etter at de mottok et velformulert skriv hvor det kreves at hver enkelt fører betaler milliardbeløp til ligaen.

-Vi ønsker å saksøke førerne, da vi er lei av at førerne driver å saksøker hverandre, og oss, hele tida. Det er uakseptabelt av dem å saksøke oss, da vi ikke har penger, og derfor saksøker vi dem, da vi trenger penger, uttalte assisterende manager i ligaen, Richars1 på en pressekonferanse tidlig tirsdag morgen.

Førerne i ligaen forbereder seg nå på en rettsak, som foreløpig ikke har blitt berammet i noen rettsal p.d.d. Kilder har uttalt til 1251 Nyhetskanalen at denne saken fort kan utvikle seg til et skittent spill, som kan vare i flere år fremover.

-Hvis ligaen saksøker oss, så saksøker vi dem, uttalte den tillitsvalgte for førerne, Red Bull-fører Richars1 til 1251 Nyhetskanalen.

Richars1, som er tillitsvalgt for førerne, samt assisterende manager i ligaen, bedyrer at hans dobbeltrolle i denne saken ikke kommer til å påvirke saken i noen som helst retning.

-Dette er en vinn-vinn situasjon for meg. Om førerne vinner saken, så vinner jeg, om ligaen vinner saken, så vinner jeg, så jeg skjønner ikke hvorfor folk reagerer på at jeg helgarderer meg, uttalte Richars1 før han forlot presserommet.

Den avgåtte Statsministeren Erna Solberg reagerer på Richars1s dobbeltrolle, samtidig som det også blir reagert på alle søksmålene som har blitt gitt til diverse tingretter landet rundt de siste månedene. Ord som «dramaqueens», «duster» og mer, har vært en beskrivelse av situasjonen som har gått viralt i sosiale medier.

-Dette er jo en gjeng dramaqueens og duster, var Erna Solbergs krasse kommentar.

Ledelsen i European Racing League tar sterk avstand fra Solbergs kommentarer, og har tirsdag formiddag kommet med ett stikk hvor det har blitt sagt at Petter Solberg er bedre i engelsk enn hans navnesøster, Erna Solberg. Petter Solberg har ikke vært tilgjengelig for kommentar, men en talsperson som står den tidligere rally-føreren nært, mener at det er forkastelig at han blir dratt inn i denne saken.