Formel 1-legende truer med søksmål

Aston Martin-føreren PleasureMouse kom under gårsdagens løp med grove trusler om å ta European Racing League (ERL) til høyesterett. Det er uvisst hva anledningen for søksmålet er, og om PleasureMouse har forstått rekkefølgen på norsk rettsvesen.

Norsk høyesterett.

PleasureMouse har i sosiale medier startet en kampanje mot ligaen, med hashtag «#yirmisrequesttothesupremecourt!» som har gått viralt i Nord Korea. Nord Koreas fungerende leder, Kim Jong-Un, som ikke må forveksles med United Nations (UN) i New York, har uttalt til norsk presse at Nord Korea står bak PleasureMouse, og ønsker å støtte føreren økonomisk for å kunne få dekket advokatutgifter.

-Ingen kommentar, uttalte nestlederen, og talsmannen for ligaen, SinSv da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt. 1251 Nyhetskanalen har fortsatt til gode å få SinSv til å uttale seg om noe som helst.

PleasureMouse, som tidligere gikk under navnet «Yirmi», er kjent som et talent innenfor Formel 1-verdenen. Målet hans er å bli omtalt som en legende, og bli kjent uttad i verdenssamfunnet. Søksmålet mot ERL har allerede skapt såpass mye rabalder utenfor landegrensene, at føreren er på lang vei til å oppnå målet sitt.

-Hvorfor skal han saksøke oss? Hvorfor skal han ta oss til høyesterett? Vet han ikke at han må innom tingretten og lagmannsretten først, før høyesterett kan ta tak i saken, var den krasse kommentaren fra ligaeier OnlyFanz tidlig fredag morgen.

Ligaledelsen i European Racing League har gjennom natten vært i flere opphetete møter med pressen, og mener at pressen drar saken ut av alle mulige proporsjoner, for å sette ligaen i et dårlig lys. 1251 Nyhetskanalen tar selv avstand fra påstandene.

-Altså, vi skriver om det som er viktig, uttalte redaktøren for 1251 Nyhetskanalen, OnlyFanz, som bedyrer at 1251 Nyhetskanalen ikke er ute etter å skade ERLs omdømme.

Høyesterett i Norge har ikke vært tilgjengelig for kommentar i forbindelse med denne saken, men anonyme kilder uttaler at det jobbes hardt på bakrommet for å belyse alle sider av saken, og også å forstå hva PleasureMouse faktisk saksøker ligaen for.

1251 Nyhetskanalen oppdaterer saken fortløpende når ny informasjon er tilgjengelig.