Formel 1-fører observert på lokalt NAV-kontor

Den tidligere Ferrari-føreren i European Racing League, Claxel, ble observert i et møte med en saksbehandler på et anonymt NAV-kontor etter at føreren omsider, langt på overtid, ble sparket fra Ferrari.

Ferrari-fører i aksjon. Ikke Claxel.

Ferrari-føreren mistet jobben til fordel for en mye bedre fører i Injection, etter gjentatte løp hvor Claxel ikke klarte å komme seg til mål. Norsk Tipping har hatt en høy odds på om Claxel kom til å komme seg ut av startblokka, noe som føreren som oftest mislyktes med. Ferrari-sjefen Scheggman har tidligere uttalt til 1251 Nyhetskanalen at han ønsker alt vondt for Claxel, etter den mishandlingen han har gitt Ferrari-bilen sin de siste månedene.

Injection på sin side har blitt hyllet av en hel nasjon etter at det ble klart at han erstatter Claxel. I sitt første løp sist torsdag i Portugal, tok Injection sine første, av mange, poeng i European Racing League. Ett løp tok det for føreren å ta mer poeng enn Claxel gjorde de foregående 11 løpene. Scheggman ble observert etter løpet der han sprutet sjampanje i skjegget sitt. Anonyme kilder har uttalt at han prøvde å drikke sjampanjen, men bommet på sin egen munn grunnet alt skjegget.

-Jeg er utrolig stolt over å ha fått denne muligheten hos Ferrari, for nå skal jeg gni det inn i trynet på broren min, Sn1kern, som kjører for en simpel Aston Martin. Jeg er også den beste føreren i ligaen, så at jeg fikk en godt betalt kontrakt hos Ferrari, er en ren selvfølge, uttalte Injection stolt til 1251 Nyhetskanalen mandag kveld.

Sn1kern ønsker ikke å kommentere brorens uttalelse, men han ble senere observert mens han snakket med en kjent advokat som ønsker å forbli anonym. Advokaten uttalte senere på Twitter at det jobbes intenst med et søksmål mot Injection for ærekrenkelser. På sosiale medier pågår det nå en innsamlingskampanje så Injection kan få økonomisk støtte til å vinne søksmålet mot seg selv.

-Jeg synes alt som skjer i denne ligaen nå er forkastelig. Claxel fullfører ingen løp, brødrekonflikt mellom Sn1kern og Injection, Richars1 som leder ligaen, herregud, hva skjer med dette her, uttalte den vanligvis stille talsmannen for European Racing League, SinSv til 1251 Nyhetskanalen.

Siste ordet i denne saken er neppe sagt, og de siste ryktene tilsier at Claxel kommer til å måtte leve på dagpenger en stund fremover, da ingen lag ønsker å plukke han opp, da det koster lagene for mye å reparere bilen etter hvert løp.