OnlyFanz saksøkes av SRN for ærekrenkelser

Eieren av European Racing League, OnlyFanz, er i hardt vær etter at SimRacing Norway (SRN) annonserte at laget har levert inn et søksmål mot OnlyFanz etter gårsdagens løp i Brizga Racing League. OnlyFanz tar avstand fra søksmålet og kaller det hele for en farse.

Privat video. Video: OnlyFanz

Video av hendelsene har blitt levert inn som dokumentasjon, hvor det kommer klart og tydelig frem at OnlyFanz krenker SRN på det groveste. SRN-føreren Hawk, som var involvert i flere hendelser med OnlyFanz, uttalte etter løpet at han var i sjokk og vantro etter OnlyFanz sin oppførsel underveis i løpet. Anonyme kilder hevder at det er en isfront mellom de to førerne, og Hawk krever en offentlig unnskyldning fra OnlyFanz.

-Jeg er i sjokk, at noen kan vise en så umoden og dramatisk oppførsel underveis i et løp. At jeg spant ut, burde OnlyFanz ha skjønt kom til å skje, sa Hawk til 1251 Nyhetskanalen tidlig tirsdags morgen.

OnlyFanz er på sin side rasende etter løpet, og etter at det ble levert inn søksmål mot han for noe han selv mener var utenfor hans kontroll.

-Snurre Rundt Nå (SRN) har aldri vært mer beskrivende av det lagets kjøreferdigheter enn løpet i går. Snurre Rundet Nå-mesteren Hawk burde se til å ikke snurre på de mest håpløse områdene, i hvert fall ikke når han er foran meg, for da får han høre det. At SRN saksøker meg for dette her, det er uakseptabelt, var OnlyFanz kraftige motsvar til Hawks beskyldninger.

Flere vitner etter episoden har meldt seg, og sitter nå i avhør for å forklare seg om hva som skjedde både i løpet, og hva som ble sagt i videoen ovenfor. Politiet melder at de har åpnet en straffesak på Hawk, og at han mest sannsynlig ikke kommer til å kunne ta førerkortet for personbil den nærmeste fremtid.

Red Bull-føreren Richars1, som for anledningen opptrådde som OnlyFanz’ Jeff, valgte å si opp jobben sin etter løpet som følge av hendelsene en hel nasjon var vitne til mellom OnlyFanz og SRN.

-Ja, det stemmer at jeg leverte oppsigelse underveis i løpet, for jeg kan ikke jobbe for noen som oppfører seg på den måten, sa Richars1.

Siste ord er neppe sagt i denne saken, og søksmålet ventes å bli avgjort innen 2025.