Ferrari-fører arbeidsledig

Problemene baller på seg for Ferrari-fører Claxel etter førerens kommentarer på direktesendt TV etter torsdagens løp i European Racing League. Claxel ble observert i tårer da han forlot Ferraris hovedkontor sent torsdag kveld.

Ferrari melder i en pressekonferanse at Claxel har blitt frigitt fra kontrakten sin med laget etter at han hetset Red Bull-rival Richars1 på det groveste. Claxel på sin side nekter å ta selvkritikk, og truer med å saksøke Ferrari for tort og svie etter oppsigelsen ble offentliggjort.

-Jeg har ikke sagt noe som helst negativt om Richars1, skjønner ikke hvorfor Ferrari oppfører seg som bitches bare fordi jeg er den beste føreren i ligaen, uttalte Claxel i en pressemelding torsdag kveld.

Eddy_Smurfy, som til daglig tjener til livets opphold i Red Bull, har i en årrekke blitt omtalt som en anonym kilde som gir informasjon til mediene, uttaler at Claxel har ingenting på en bane eller i studioet å gjøre, da han, ordrett, omtales som «en bavian på banen». Smurfy var ikke tilgjengelig for kommentar torsdag kveld.

-Vi har ingen kommentar, uttalte talsmannen for European Racing League, SinSv til 1251 Nyhetskanalen.

Fra før av er det en rekke søksmål mellom Red Bull og Ferrari, samt førerne i de nevnte lagene. Meldingen om søksmål mot Ferrari fra Claxel blir sett på som tomme trussel, da føreren ikke er kjent for å være en som tør å fullføre truslene mot verken Ferrari eller Richars1.