Trekantdrama i Ferrari

Gårsdagens dramatiske løp i Canada, hvor Sultan vant fortjent, har dagen derpå blitt overskygget av et trekantdrama av uante dimensjoner i Formel 1-laget Ferrari.

NSR-føreren Sn1kern kjørte Ferrari sammen med Beardman i gårsdagens løp, da Claxel dessverre måtte melde forfall i siste liten. For Sn1kern, som kjørte sitt aller første løp i ERL, ble det en gedigen opptur med en sterk andreplass, mens lagkameraten i Ferrari tok tredjeplassen. Nå går diskusjonene om hvem som kjører Ferrari i neste løp i Frankrike.

-Selvfølgelig skal jeg kjøre Ferrari, jeg er jo best og det fikk alle se igår. Jeg er bedre enn Beardman, og Beardman har ingenting i Ferrari å gjøre, når man setter min prestasjon opp mot hans, så jeg har allerede satt hjulene i gang for å få Beardman vekk fra Ferrari, sånn at jeg kan kjøre med Claxel, uttalte Sn1kern til 1251 Nyhetskanalen tidlig fredag morgen.

Den anonyme kilden, Fluffyturtle, har uttalt til 1251.no at Beardman allerede har tatt kontakt med en advokat, som spesialiserer seg på arbeidsrett, for å høre om muligheten til å kunne saksøke Sn1kern for ærekrenkelser. Beardman er allerede i hardt vær etter at han sendte en trusselmelding på Instagram til Eddy_Smurfy7, i tillegg til at han er involvert i et søksmål mot Red Bull. Sn1kern tar avstand fra påstandene om ærekrenkelser, og har skrevet på Twitter at han kommer til å saksøke Beardman for tort og svie, og understreker at Ferrari-føreren må slutte å bruke søksmål som en skremselstaktikk.

-Jeg må jo si at det er morsomt å følge med på disse gutta krangle sånn, for det gjør så de glemmer meg og jeg kommer til å vinne torsdagens løp, uttalte en selvsikker Fluffyturtle.

Alpine-føreren Sultan, som vant gårsdagens løp, har uttalt seg til den lille lokalavisen VG, at han støtter Beardman i den pågående Ferrari-konflikten. Han begrunner den offentlige støtten med at Sn1kern er en mye større konkurrent og trussel enn det Beardman noen gang kommer til å bli, og ønsker derfor å se Beardman i Ferrari fremover. Claxel på sin side har valgt å ikke kommentere saken, ettersom setet hans i Ferrari regnes som trygt.

Red Bull-føreren Richars1 kræsjet ut på dramatisk vis i gårsdagens løp, og ga Sultan en gavepakke i kampen om mesterskapet med 18 løp igjen av sesongen.

-Jeg var syk igår og fikk ikke med meg dramatikken, samtidig vil jeg si at jeg også støtter Sn1kern, men uansett så har jeg ingen kommentar til denne saken, uttalte talsmannen for European Racing League, SinSv til 1251.no.