Red Bull involvert i skandale

Red Bull-laget i European Racing League var i kveld involvert i en skandale av uante dimensjoner, da Red Bull-fører Eddy_Smurfy7 lot Richars1 kjøre forbi og innta den siste podiumplassen i Baku. Det er allerede meldt om brutale opptøyer som følge av hendelsen.

Eddy_Smurfy7 hadde tredjeplassen i sin hule hånd etter at Ferrari-føreren Claxel brutalt kræsjet ut i den siste runden av torsdagens løp, da han tilsynelatende med vilje bremset ned og lot lagkameraten sin kjøre forbi og ta tredjeplassen. Det ble hørt høylytte diskusjoner bak døren inn til Ferraris garasje i Baku etter løpet, der spesielt NSR_Beardman var veldig krass i sin beskrivelse av NSR_Richars1.

-Jeg slapp Richars1 forbi, og jeg er stolt av det, var Eddy_Smurfy1s sin krasse kommentar da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt.

Det har i nattetimene torsdagskveld blitt levert inn flere klager på hendelsen, spesielt fra kommentatorteamet som så hendelsen direkte på landsdekkende, om ikke verdensdekkende, TV. Klagen omfatter usportslighet, feighet og ting som ikke egner seg på trykk.

-Jeg syntes det var hyggelig gjort jeg, Eddy_Smurfy vet hvem som er sjefen, og det er jeg som er sjefen, og derfor gjorde han nøyaktig hva jeg ville han skulle gjøre, så all kred til han for at han endelig hørte på meg, uttalte Richars1 i en pressemelding etter løpet.

Beardman på sin side kom ut til et fult pressekorps etter løpet, hvor han uttalte at det gikk bra med Claxel etter ulykken på siste runde, før han rettet pekefingeren mot Red Bull-laget og kom med gloser som omhandlet fedrene til Red Bull-førerne, og andre ting som 1251 Nyhetskanalen rett og slett ikke kan gjengi i sin helhet.

-Fy f***, de j**la k**su*erne der as, de har ingen j*vla ting i ligaen å gjøre, skrev Beardman på twitter etter løpet.

1251 Nyhetskanalen har prøvd å få kontakt med ekspertkommentatoren SinSv for en liten kommentar, uten hell.

-Ingen kommentar, var kommentaren til SinSv.

1251 Nyhetskanalen oppdaterer sakens utvikling fortløpende.