Privat lydopptak skaper sjokkbølger

Red Bull-føreren Eddy_Smurfy7 har i løpet av sesongen vist seg å være en konkurransedyktig fører etter at han startet sesongen hos Aston Martin. Kun to løp ut i sesongen ble han hentet til Red Bull, og gikk fra å være en ydmyk fører til å bli en av de store stjernene i ligaen. Kilder innad i miljøet har uttalt at stjernestatusen har gått Eddy_Smurfy til hodet.

I et intervju som ble vist på landsdekkende TV før løpet i Baku sist torsdag var Eddy_Smurfy til tider svært fritt-talende, hvor han viste til at han har et favorittstempel andre førere bare kunne drømme om. Som følge av kommentarene ble han tildelt en munnkurv fra Red Bull-laget som han kjører for, uten at Red Bull har villet opplyse om begrunnelsen til å gi føreren deres en munnkurv.

-Løpet er over, media må da ha andre ting å skrive om enn førerne våres, uttalte en talsmann for Red Bull like etter at løpet var over.

Det var Mercedes-føreren Angeltvedt Motorsport som endte opp med å dra seieren i land, etter en prestasjon som har gått ned i historiebøkene, mens nykommeren Yayeeet tok andreplassen. Eddy_Smurfy endte opp på en fjerdeplass, etter en skandaløs opptreden like før mållinjen. Saken er fortsatt under etterforskning fra påtalemyndighetene i Azerbadjan, og det ventes en avgjørelse innen kort tid.

-Jeg har ingen kommentar til at Angeltvedt Motorsport vant løpet, selvfølgelig er jo han mye bedre enn meg, men hvorfor skal jeg kommentere at han er bedre enn meg, sa Eddy_Smurfy7 da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt.

Hemmelig lydopptak på avveie.

I det hemmelige lydopptaket som 1251 Nyhetskanalen har fått tak i på uærlig vis, kan man klart og tydelig høre at Red Bull-føreren ønsker en overgang til Ferrari, samtidig som han uttaler at han er den beste føreren i ligaen, og drar sammenligninger mellom seg selv og fotballspilleren Lionel Messi.

-Jeg vant, og resultatet lyver ikke, så hva denne såkalte Eddy-fyren mener, er uvesentlig, uttalte Angeltvedt Motorsport da lydopptaket ble offentlig kjent.

Rookie-føreren Yirmi mener at Eddy_Smurfy må lære seg å bli mer ydmyk, og vise respekt for de andre førerne, da fallhøyden nå kan bli veldig høy for både føreren og Red Bull-laget, om ikke Eddy_Smurfy klarer å levere i Canada om i underkant av en liten uke. En annen fører som har uttalt seg i krasse ordelag etter at lydopptaket ble kjent, er Yayeeet som tok en sterk andreplass i Baku.

-Altså, hvorfor snakker han? Hvem er han? Han må roe seg ned, for nå er jeg i ligaen, og jeg slo han i mitt første løp, Eddy klarte ikke engang å komme på podiumet. Hva skjedde på slutten? Fikk han motorstopp eller?, skrev NSR_yayeeet i en epost til 1251 Nyhetskanalens sportsredaksjon.

Angeltvedt Motorsport på sin side har, etter torsdagens løp, fått adskillig lavere odds fra Norsk Tipping, og har seilet opp som en soleklar favoritt til å vinne årets sesong. Anonyme kilder har vist dokumenter til vår journalist som viser at Mercedes kommer til å dra nytte av de interne problemene og intrigene innad i Red Bull, samtidig som Ferrari har blitt dratt inn i saken etter udokumenterte påstander vedrørende en overgang for Eddy_Smurfy til Ferrari.

Neste løp kjøres i Canada på førstkommende torsdag, og for sportens del trengs det nå å legges fokus på kjøringen, og la alt det utenomsportslige ligge til etter løpet.

PS: 1251 Nyhetskanalen er stolt sponsor av ligaen, men at vi sponser ligaen har ingenting med intrigene lagene seg i mellom.