Interne problemer i Formel 1-liga

Ekspertkommentator i European Racing League, ERL SinSv er i hardt vær etter at det ble avslørt at han sniker seg unna barnebidrag. Kommentatoren har nå sykmeldt seg på ubestemt tid.

Flyet skildrer karrieren til ERL SinSv. Foto: 1251 Nyhetskanalen

1251 Nyhetskanalen har den siste uken avdekket korrupsjon i storstilt skala etter at SinSv tok den andre dosen med vaksine og lå for døden, i hans egne ord, dagen derpå og som følge av det måtte stå over kommenteringen av Canada Grand Prix, som ble vunnet av Sultan etter en nervepirrende og historisk avslutning på løpet.

-Jeg ønsker å tilbakevise påstandene om at jeg ikke tåler å bli stukket i armen med en vaksine, men jeg har ingen videre kommentar, uttalte SinSv onsdag kveld.

SinSv har det siste året blitt kjent som en frittalende ekspertkommentator som aldri har noen kommentar på lur, og blir som følge av det mislikt av en hel nasjon. Ekspertkommentatoren har forsvunnet under jorda da avsløringene kom ut i media.

-Hvor er han j*velen? var Richars1 krasse kommentar da 1251 Nyhetskanalen hamret på døra.

I sosiale medier har hashtag’en «#SinSvErEnDårligOgDumDusteKommentator» gått viralt. Da vi tok kontakt med OnlyFanz og spurte han om hvorfor hashtag’en var så lang, mente han at årsaken til det er at SinSv ikke klarer å lese lange sammenhengende ord.

-At SinSv sykemelder seg når det brenner litt godt under føttene på han, er helt i tråd med politikerne i regjeringen, uttalte den nå avgåtte Statsministeren Erna Solberg på Twitter.

I skrivende stund har det ikke kommet så mye informasjon om hva konflikten dreier seg om, men vår anonyme kilde, Sultan, mener konflikten dreier seg om at SinSv nektet å møte på jobb etter at han fikk et lite stikk i armen. SinSv tilbakeviser påstandene på det sterkeste.

-Ingen kommentar, skrev talsmannen for European Racing League, SinSv på Instagram tidligere onsdag ettermiddag.