Hemmelige dokumenter på avveie

Haag meldte før helgen at de har mottatt papirene fra Ferrari for et søksmål mot Formel 1-rivalen Red Bull. Dokumentasjon 1251 Nyhetskanalen har fått tak i viser at Ferrari har brukt tid på å skrive et velformulert og innholdsrikt søksmål.

I dokumentet (se bildet) kan man klart og tydelig se at Ferrari har en god sak mot Red Bull når partene møtes i retten senere denne måneden. Ferrari krever et tosifret antall Red Bull-bokser som betaling for tort og svie som følge av den krenkelsen Red Bull har drevet med ovenfor Ferrari.

-Vi ser jo nå at vi har en meget dårlig sak, og legger oss paddeflate om Ferrari har følt seg krenket som følge av våre handlinger, uttalte Red Bull-fører Richars1 i en pressemelding da søksmålet ble offentliggjort i sin helhet.

European Racing League tar sterk avstand fra all form for krenkelse som blir begått under paraplyen til ERL, men legger samtidig vekt på at alle førerne som er involvert i søksmålet tilhører Esports-laget NSR. Den anonyme talsmannen for ligaen, SinSv, har uttalt at ligaen ikke på noen som helst måte kan stå inne for den oppførselen Red Bull viste i Baku, verken i uttalelsene før løpet, eller underveis i løpet som senere har blitt omdømt til «Baku-gate».

-Vi jobber med å prøve å få skrevet et dokument som skal sendes i posten til de fire involverte førerne, hvor vi krever at de skriver under på en taushetserklæring, for på den måten kan vi også unngå pinlige situasjoner i fremtiden når det kommer til ligaen vår, uttalte eieren av ligaen, OnlyFanz til 1251 Nyhetskanalen.

Saken er berammet til å gå rettergang i Alta Tingrett senere denne måneden, men den endelige datoen er ikke bestemt enda, da Tingretten i Alta er for øyeblikket overbelastet av politikere på valgturne i Finnmark. 1251 Nyhetskanalens utsending befinner seg i Alta, og kan melde om strålende fint vær, med litt flau vind, samtidig som det forventes full storm da de to stormaktene i Formel 1 barker sammen, ikke på banen, men i Tingretten.