Formel 1-fører innrømmer grove anklager

Nykommeren i NSR, Eddy_Smurfy7 gikk hardt ut på Youtube tidlig tirsdag kveld hvor han i en gråtkvalt video innrømmer anklagene som han har måttet forsvare seg mot siden løpet i Baku. Ferrari mener at dette er et gjennombrudd i søksmålet mot Red Bull.

Trusselmelding Eddy_Smurfy7 mottok på Instagram sist lørdag. Foto: Anonym tipser

I flere meldinger til 1251 Nyhetskanalen innrømmer nå Eddy_Smurfy at det er han som står bak avsløringene som kom fram tidligere tirsdag morgen. Smurfy benekter at penger er en viktig årsak, men han innrømmer samtidig at han ble ørlitegran nervøs da det dukket opp en melding på instagram hvor han blir bedt om å betale masse penger for at han ikke skulle bli avslørt.

-Det er vi som sendte meldingen på Instagram, innrømmer Ferrari-fører Beardman.

Meldinger internt i NSR går ut på at laget er i harnisk over den siste utviklingen i saken, og har bestemt seg for at Eddy_Smurfy kommer til å få kraftige reaksjoner før Canada Grand Prix på torsdag. Laget har valgt å holde kortene tett til brystet, og har ikke ønsket å fortelle hva slags reaksjoner Smurfy kan vente seg de kommende dagene.

-Dette her skjer bare fordi jeg er ny, jeg har ingenting med avsløringene av de interne meldingene som Sultan og Alpine har fått tak i. Alle har vært nye en gang i tida, og alle begår feil, men jeg har aldri begått en feil i hele mitt liv som en profesjonell NSR-fører, skrev Eddy_Smurfy7 på Discord til vår journalist.

NSR har i flere dager nå forsøkt å gi den frittalende føreren munnkurv, men det er ifølge advokat Elden et brudd på ytringsfriheten, så NSR har vært nødt til å beklage til Eddy for at de har forsøkt å kneble talentet. 1251 Nyhetskanalen har forsøkt å få en kommentar fra NSR, men anonyme kilder melder at ikke ønsker å komme med noen kommentar før etterforskningen av avsløringene er gjennomført, og det meldes at dommen mot Eddy-Smurfy7 kommer til å komme i løpet av et par dagers tid.

-Ingen kommentar, uttalte en talsmann for NSR, før talsmannen la til at Smurfy må prise seg lykkelig over at han får lov til å kjøre for NSR.

Smurfy har også valgt å anmelde trusselmeldingen han mottok på instagram, men politiet viser til statistikk som tilsier at de ikke ønsker å bruke penger på trusselmeldinger med kjent gjerningsperson, da det ødelegger moroa for politiet å selv kunne avsløre gjerningspersonen.

-Vi ønsker at Eddy_Smurfy kan være vår nye talsmann, uttalte talsmannen til European Racing League, SinSv da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt via MMS.