Formel 1-liga i ny skandale

Racers Of Scandinavia, også kalt ROS, har blitt avslørt gjennom hemmelige dokumenter at de vurderer å legge inn bud på den nyopprettete European Racing League (ERL) innenfor Formel 1 Esport. ERL på sin side benekter at noe tilbudt ligger på bordet, og understreker at å selge ligaen til ROS er uaktuelt sånn dagens samfunn har blitt.

Logoen til ROS. Bilde: Quefar

-De har ikke råd til oss, utalte ERL-eier ROS OnlyFanz til 1251 Nyhetskanalen sent lørdag kveld.

OnlyFanz kjører til daglig under ROS-fanen, men bedyrer at han misliker ROS sterkt etter at de har gått hardt ut i media hvor ROS-leder Quefar har prøvd å presse frem et salg ved hjelp av utpressing og hersketeknikker. Quefar benekter beskyldningene på det sterkeste, og tar sterk avstand fra sin egen liga.

Seertallene fra torsdagens løp i European Racing League ble offentliggjort lørdag ettermiddag, da tallet nådde 500. Det blir meldt om høy sjampanje-faktor innad i ERLs lokaler, der det også har blitt hørt høye smell. En anonym kilde, ROS Evjen, som for anledningen var invitert til ERLs lokaler for å ta del i festlighetene, bedyrer at de høye smellene var fyrverkeri, selv om hovedkontoret ligger på Holmlia i utkanten av de sydlige strøkene av Oslo.

-Vi jobber intenst med å tilby OnlyFanz masse godsaker for at ligaen hans kan bli kjørt under ROS-fanen, og på den måten kan ROS tiltrekke seg ERLs seere og da vokse 100%. Fra to seere til fire seere i gjennomsnitt, uttalte Quefar i en pressemelding tidligere denne uken.

Norsk Tipping har allerede økt oddsen betraktelig på at ERL blir kjøpt opp av ROS, som tyder på at oddsselskapene har null tro på at oppkjøpet ligger innenfor de realistiske rammene Quefar mener det gjør. En talsmann for bettingselskapet Unibet har uttalt at Unibet er ulovlig i Norge, og kommer derfor ikke til å kunne bidra med odds på et mulig oppkjøp.

-Quefar burde finne på noe bedre å gjøre enn å spre rykter og skape splid innad i racingmiljøet, var det kontante svaret fra OnlyFanz, før han gikk tilbake til sjampanjen.

PS: 1251 Nyhetskanalen er hovedsponsor av European Racing League, men vi holder oss nøytrale i alle våre saker.