Standpunkt fra BigTitty Racing

BigTitty Racing har opparbeidet seg et negativt rykte blant de andre Formel 1-lagene. Nå tar laget bladet fra munnen, og kommer med en redegjørelse vedrørende hendelser som har skjedd i løpene laget har kjørt.

Twittermelding.

Anonyme kilder kan melde om at det foregår i disse tider en oppvask i lokalene til BigTitty Racing, og det er ikke som følge av et Corona-utbrudd. Laget ønsker å bli sett på som en konkurrent, som kan ta poeng på redelig måte, og oppfordrer som følge av det, førerne sine til å vise respekt ovenfor sine motstandere ute på banen. Laget har gjennom det siste halve året blitt hetset på det groveste, til dels fult fortjent, som følge av kjøringen som laget nå prøver å ta avstand fra.

President Trump uttalte tidligere i år på Twitter at han viste sin avsky mot kjøringen som foregikk fra BigTitty Racing. Som følge av Twittermeldingen til den daværende presidenten, valgte twitter å sperre kontoen hans på ubestemt tid. Facebook fulgte senere opp med en pressemelding hvor dem ga klar beskjed om at hets mot BigTitty Racing er et brudd på Facebooks retningslinjer, og Donald Trump ble som følge av bruddene utestengt fra alle sosiale medier.

-Jeg ønsker bare å beklage på vegne av laget, førerne og meg selv, for måten vi har opptrådd på de siste månedene. Vi tar sterk avstand fra sånn type oppførsel, og vi kommer til å ta alle varsler med største alvor, om noen førere bryter med reglementet i BTR, uttalte BTR-eier BaBe1 til 1251 Nyhetskanalen.

Video fra gårsdagens hendelse. Video: BTR BaBe1

I videoen ovenfor ble det et sammenstøt mellom BTR-fører Finland og BTR-eier BaBe1. BaBe1 var ikke fornøyd etter hendelsen, og uttalte til media etter løpet at det er viktig å gi plass i svingene, og at man ikke kan følge spillets racing line til punkt og prikke om man ligger to førere side om side gjennom svingene. Etter hendelsen var BaBe1 i sjokk, som videre førte til en merkelig manøver inn i pit, hvor han slo på pit-limiter 100 meter tidligere enn nødvendig. Det førte til en kjedereaksjon hvor SimRacing Norway-føreren Kj3til kjørte inn i BaBe1, og var langt ifra fornøyd etter hendelsen.

-Jeg ønsker å beklage for de ulempene min pit-manøver medførte, var unnskyldningen BaBe1 kom med til Kj3til etter løpet.

Video fra gårsdagens løp. Video: ROS Quefar

BTR MrKostov var også involvert i en hendelse som rammet Racers of Scandinavia-fører Quefar på det groveste. Quefar priser seg i dag lykkelig over at han kom fra hendelsen med livet i behold.

-Jeg er heldig som kunne reise meg opp fra stolen etter løpet og gå ut på kjøkkenet for egen maskin, den kjøringen der fra MrKostov var hasardiøs, uttalte ROS-fører Quefar til 1251 Nyhetskanalen dagen derpå.

Neste løp som skal kjøres er søndag kveld på Silverstone, og verden venter nå spent på om det kommer til å skje ting som ikke bør skje i morgendagens løp.