Formel 1-fører hetses av eget lag

Sjokknyhet i Formel 1-verdenen etter at en av de mest kjente førerne i esports-sirkuset har meldt overgang til det rivaliserende laget Racers Of Scandinavia. Ifølge sikre kilder er et helt samfunn i sjokk etter at nyheten sprakk, og det blir meldt om storbrann inne i Oslo rådhus.

Flere hetsende Twittermeldinger fra BigTitty Racing.

Eieren av BigTitty Racing, ble i dag klar for storlaget Racers Of Scandinavia. Ifølge en talsmann for BTRs Twitterkonto kommer BaBe1 til å fortsatt stå som eier av laget, samtidig som han nå kjører for en av de argeste rivalene til BTR.

-Dette er supre nyheter, vi har jobbet lenge med dette i stillhet, og tenk den PR’en det er å få en av de aller største til laget vårt, uttalte ROS-fører Evjen, som ikke ønsker navnet sitt i media, til 1251 Nyhetskanalen.

BaBe1 kommer til å debutere for nytt lag allerede i onsdagens løp i European Race Night (ERN) som går av stabelen klokken 20:30 på Hungaroring i Australia. I ERN kjører også de nye teamkollegaene Evjen og Hawk, og de frykter nå at BaBe1 skal ta all oppmerksomheten når han kler på seg de nye fargene til Racers of Scandinavia.

-Dette er helt rått. Nesten like rått som da jeg klarte å fullføre et løp, uttalte ROS-fører Sundt tidligere mandag ettermiddag.

BaBe1 på sin side viser til Twittermeldingen som BigTitty Racing la ut i forkant av at føreren ble klar for ROS, og har ingen kommentar utover hva som allerede har blitt kommentert. BaBe1 har i flere måneder vært i en langvarig konflikt med flere førere i ROS, og ikke minst Quefar, som har blitt observert i sjokk og vantro etter at laget valgte å signere kontrakt med BaBe1.

-Jeg tror det rett og slett ikke, om dette stemmer, saksøker jeg ROS, skrev Quefar i en MMS til landets nasjonale mediehus.

Den nyutnevnte lederen i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug har fulgt med tett på situasjonen som har utfoldet seg i Norge over de siste timene, og kaller situasjonen en skam for landets nasjonale sikkerhet.

-Dette er definisonen av svenske tilstander. Samtidig som vi kan vise til at global oppvarming ikke eksisterer, så gjør Racers Of Scandinavia dette her, og tar dermed vekk fokus fra hva vi meldte i gårsdagens pressekonferanse, sa Sylvi Listhaug da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt.

Rykter sier at visepresidenten i BTR, MrKostov kommer til å ta over den daglige driften av laget, samtidig som BaBe1 beholder eierskapet av laget.

1251 Nyhetskanalen oppdaterer fortløpende saken.