Skandalelag involert i ny skandale

Racers Of Scandinavia (ROS) må møte i retten igjen senere i år, etter at BigTitty Racing (BTR) har sendt inn et søksmål mot laget. Søksmålet har sin bakgrunn i at tidligere WRCL-fører Kvaksrud, som var på vei til BTR etter at WRCL ble kjøpt opp, har tatt en helomvending og signert med ROS.

BTR-eier BaBe1 ble gjort oppmerksom på saken etter at ROS-førerne Robotnik og Evjen tok kontakt gjennom Messenger, og hetset BTR på det groveste. ROS er fra før av kjent for å hetse motstandere anonymt, men i lys av dagens situasjon viste de ingen tegn til å skjule sin identitet mens skjellsordene haglet.

-Hva feiler det ROS? Jeg kan ikke forstå at vi tok ROS’ sin side under dagens rettssak mellom SRN og ROS. Vi har gjort mye dumt de siste månedene, men dette her er noe av det dummeste. Vi beklager på det sterkeste til SRN for at ROS fikk vår støtte. Vi velger nå å sende inn et søksmål, da vi krever erstatning for tort og svie, skrev BaBe1 i en pressemelding mandag ettermiddag.

Det har også kommet inn meldinger til vår nyhetsredaksjon fra anonyme vitner som har observert en hvit kassebil, hvor det ble kastet molotov cocktails ut fra vinduet i retning leiligheten til Robotnik. Politiets pressetalsmann sa i etterkant av episoden at brannbombene ble kastet mot feil hus, da det var Kjell-Magne Bondeviks hjem på Kolbotn som ble rammet.

-Det er godt å vite at BTR kun vet hvor ROS-fører Sundt bor, da jeg ikke har invitert lagets eier hjem til meg enda, uttalte Robotnik da han ble forelagt den reelle trusselen mot ROS.

-I alle dagar, ka feile det Robotnik, var Sundts krasse svar da han ikke syntes noe om at Robotnik forsøker å sende BTR på ROS-føreren.

Menneskerettighetsdomstolen i Haag melder på sine hjemmesider at de har tatt seg en tidlig sommerferie, og saken kan ventes å bli tatt opp til behandling innen de neste fem årene.

-Skandale at jeg blir beskyld for å eie en hvit kassebil, skrev BaBe1 på sin private Facebook-konto ikveld.