Skandaleavsløring sjokkerer

I den nå nedlagte MPR-ligaen, har det blitt avslørt hemmelige dokumenter som har blitt sendt mellom lederne, som viser at Divisjon X ble valgt som 1. divisjon, uten de nødvendige tillatelsene. FIA har konkludert med at divisjonen var ulovlig, og alle førerne blir degradert, og strippet for alle poengene dem tok. Divisjon S har fått status som hovedvisjonen, og BTR BaBe1 har offisielt blitt kåret som vinner av den aller siste tellende sesongen i MPR.

Divisjon X, sånn den så ut før det ble avslørt at ledelsen har jukset med papirene. Foto: Hemmelige dokumenter

FIA, som ikke må forveksles med det italienske selskapet FIAT, melder i en pressekonferanse at de tar avsløringene på største alvor, og har satt igang en etterforskning i forbindelse med avsløringene. FIA har ikke ønsket å si noe om hva slags avsløringer dem sitter inne med, av etterforskningshensyn. 1251 Nyhetskanalen har fått tak i korrespondansen mellom tre fremtredende ledere i ligaen, og hvordan de nøye har planlagt lovbruddet på en kalkulert måte. Vi har valgt, som følge av flere klager etter brudd på vær-varsom-plakaten, å anonymisere de involverte. Se bildet.

Skandaløs samtale. Foto: Word-dokument.

På bildet over kan man se samtalen som utviklet seg mellom tre av lederne i MPRL. Som følge av avsløringen truer nå flere lag og førere med søksmål mot en allerede konkurs liga. ROS Quefar uttalte i en fellesmelding at han ikke har noen kommentar på vegne av MPRL. 1251 Nyhetskanalen kjenner også til identiteten til vedkommende som avslørte MPRL, men ønsker ikke å navngi ROS-fører Evjen av hensyn til beskyttelsen av kilder.

Divisjon S blir nå regnet som toppdivisjonen i MPRL. Foto: Hemmelige dokumenter.

Ifølge tabellen, viser det da at BigTitty Racing-eieren BaBe1 vant MPRL med soleklar margin. BTR har valgt å ikke komme med noen kommentar på vegne av laget.

-Dette er jo skandaløst. Altså, jeg visste hele tida at jeg er den beste føreren, og rettferdigheten seiret tilslutt, ettersom jeg nå står igjen som vinner av MPRL, mens alle i divisjon X har mistet poengene sine, uttalte BaBe1 til 1251 Nyhetskanalen.

MRPL blir fra før av etterforsket for korrupsjon, en etterforskning som har pågått i flere måneder, og de siste avsløringene viser at det er viktig å ta all form for skandaler på alvor.

PS: Av journalistisk hensyn vil vi informere om at 1251 Nyhetskanalen blir eid av BigTitty Racing, som igjen eies av BaBe1. Vi følger sakens utvikling tett.