Sjokkplaner utgjør en fare for fremtiden

I lys av gårsdagens nyhet om at flere rike fotballklubber har gått sammen om å utvikle en ny såkalt «Super League», varsler SimRacing Norway at laget har fått med seg flere førere i Formel 1, og danner en egen superliga, hvor det ikke er mulig å rykke ned. Flere esportsligaer er i harnisk og truer med utestengelse for de involverte førerne.

1251 Nyhetskanalen erfarer at førerne som har valgt å bryte ut for å stifte en egen liga er følgende; SimRacing Norway-førerne Stenbakk1, Skustad, Liaracing og Bjorklund, samt ROS-førerne Londalen, Evjen, Hawk, Quefar og Robotnik. NRC har foreløpig ikke tatt standpunkt i om dem ønsker å bli med i den nye ligaen.

-Jeg tror ikke jeg kommer til å bli med, fordi det øker risikoen for at jeg får større motstand, og dermed ikke kommer til å vinne hvert løp, uttalte NRC-fører Zyklon til 1251 Nyhetskanalen.

ROS-fører Sundt har valgt å boikotte det nye ligaformatet, og mener at det er en skam at flere av hans lagkamerater støtter den nye ligaen. I en uttalelse på Twitch tidlig mandag morgen kom det gloser fra Sundt som ikke egner seg på trykk, hvor spesielt Londalen fikk gjennomgå.

BigTitty Racing ønsker på sin side den nye ligaen velkommen, da laget mener at den nye ligaen kun er et resultat av frykt. 1251 Nyhetskanalen har ikke lyktes i å få tak i informasjon om når den nye ligaen trer i kraft, men ifølge en anonym fører, uttalte Evjen at de håper på at den nye ligaen kan ha sin oppstart allerede i løpet av neste uke.

-Dette er jo skandaløst, men hvem bryr seg? Ikke vi i hvert fall, uttalte BTR-eieren BaBe1 tidlig mandag morgen.

Den nystarterte ROS-ligaen har uttalt at førerne som deltar i den nye ligaen, kommer til å bli trukket i poeng, samt miste plassen sin i ligaen om de velger å gå videre med planene. Det gjelder ifølge en talsmann for ligaen, spesielt Hawk som igår fullførte sine første løp for laget sitt etter den dramatiske overgangen tidligere i år.

Vi følger saken tett fremover, og håper å være først ute når det er noen utvikling i saken.