Sjokkovergang i Formel 1

I forbindelse med at retten forkastet søksmålet til SRN mot ROS etter en ti minutters lang forhandling, har BigTitty Racing kommet med en pressemelding der laget melder at BTR har signert flere av førerne i WRCL, inkludert eieren Kostov. Kostovs podcast kommer også til å bli overført til BTR, i samarbeid med 1251 Nyhetskanalen. Vår nyhetsredaksjon tar sterk avstand, og bedyrer at vi ikke har noen tilknytning til BigTitty Racing.

Pressemelding

Kostov, som er grunnleggeren av WRCL, går inn i BTR som visepresident, og tar med seg flere av sine førere over til laget, som nå virkelig har satt seg på kartet over lag som er i ferd med å bli konkurransedyktige.Avtalen kom i boks etter at flere førere, inkludert BaBe1, Finland, og Kostov kvalifiserte seg til 1. divisjon i den nystartete ROS-ligaen som kjøres på søndager.

-Da muligheten bød seg, kunne jeg ikke la vær å ta kontakt med eieren av BTR, for å høre om BTR kunne være interessert i å signere oss, uttalte Kostov til et samlet pressekorps tidlig mandag morgen.

WRCL er best kjent for podcasten, som dessverre endte på altfor få episoder, tidligere i år. Når WRCL-førerne nå går over til BTR, kan anonyme kilder vise til at podcasten skal få nytt liv, i samarbeid med vår nyhetsredaksjon. Podcasten kommer til å bli spilt inn under logoen til BigTitty Racing, og laget kommer til å ta humoren til et nytt nivå.

-Selvfølgelig ville Kostov skrive under hos oss, det skulle da bare mangle. Vi har i alle måneder vært store rivaler, men all rivalisering kommer til en slutt omsider, og derfor er det bare rett og rimelig at laget hans nå har valgt å signere for oss, uttalte BaBe1 i en MMS til 1251 Nyhetskanalen.

SRN og ROS har valgt å gå under jorden da denne nyheten ble kjent, samtidig som det meldes om store opptøyer i Oslo og omegn. Slagordene hagler, da halve ROS, samt BTR-eier BaBe1 er bosatt i Søndre Nordstrand bydel. Bydelen er på sin side delt i hvem de støtter, men rykter tilsier at BTR har mest støtte blant lokalbefolkningen.

-En ting er sikkert, de andre lagene kommer nå til å hate oss, og de kommer til å bedyre at det ikke er fordi de frykter oss, men alle vet at hat stammer fra frykt, og de andre lagene frykter oss skikkelig nå, avsluttet BaBe1 med å si.

1251 Nyhetskanalen følger utviklingen tett.