Formel 1-lag møtes i retten senere i år

Tidliger i år var 1251 Nyhetskanalen først ute med nyheten om sjokkovergangen mellom SimRacing Norway og Racers Of Scandinavia. SRN meldte senere at laget jobbet med et søksmål mot ROS, og Menneskerettighetsdomstolen i Haag melder at saken er berammet til mandag 12. april, og det er satt av ti minutter til behandling av søksmålet.

Formel 1-bil. Foto: SRN-fører Bjørklund

Som følge av påskehøytiden, har advokatbyrået Kostov Solutions AS, som eies av Mahadma Ghandi Rules The Country Team Norge (WRCL)-fører Kostov, hatt en lang ferie og dermed brukt lenger tid på å fullføre papirarbeidet før søksmålet ble sendt inn til de riktige instanser. Kostov Solutions AS har fått mye kritikk i sosiale medier den siste tiden som følge av lang tidsbruk.

-Virker nesten som om Kostov Solutions ikke gjør noe fornuftig, uttalte BTR-eier BaBe1 til 1251 Nyhetskanalen.

SimRacing Norway er i harnisk, og har vist sin avsky mot Kostov Solutions AS, i et forsøk på å få fortgang i prossessen. Stjerneføreren i SRN, Skustad ristet på hodet da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt, og uttalte at det er en skam for samfunnet at advokatbyråer bruker så lang tid på å skrive noen ord på et ark. 1251 Nyhetskanalen har fått et innsyn i papirarbeidet Kostov Solutions AS har jobbet med de siste to ukene.

Søksmålet mot ROS. Kilde: Kostov Solutions AS

-Vi velger å la være å kommentere dette søksmålet, da vi lar retten komme med avgjørelser først, men søksmålet i seg selv er helt håpløst, og vi kommer til å komme med motsøksmål, uttalte ROS-fører Sundt i en pressemelding tidlig fredagsmorgenen.

Søksmålet har sin bakgrunn i at Hawk gikk fra SRN til ROS for et par uker siden, uten at ROS betalte han ut av kontrakten føreren hadde i SRN. Hawk var i tillegg respektløs ovenfor SRN da han kom ut med pressemelding i forbindelse med overgangen, men to løp senere så har den nyankomne ROS-føreren fortsatt til gode å fullføre et løp. Kilder som jobber tett opp mot Formel 1 esport har uttalt at årsaken til Hawk sin formsvikt er sabotasje fra SRN. SRN tar sterk avstand fra påstandene om sabotasje, og mener på sin side at Hawk rett og slett ikke er bedre.

-Hva? Sa de det? De kan vente seg nå å bli saksøkt for ærekrenkelser, sa ROS-fører Hawk til 1251 Nyhetskanalen da han ble konfrontert med de siste uttalelsene fra SimRacing Norway.