BigTitty Racing varsler pressemelding

Formel 1-laget BigTitty Racing (BTR) varsler sent søndag kveld at dem skal komme ut med en pressemelding i løpet av mandagen, vedrørende store nyheter som kommer til å sende sjokkbølger gjennom Formel 1 Esport.

Twittermelding.

Kilder nyhetsredaksjonen vår har vært i kontakt med har gitt oss vage tegn på at SimRacing Norway igjen kommer til å være involvert i en sjokkovergang, som kommer til å sende sjokkbølger gjennom rettslokalene i Haag etter mandagens rettsmøte mellom Racers Of Scandinavia og SRN. SRN-leder Stenbakk1 har ikke vært tilgjengelig for kommentar søndag kveld.

-At BTR igjen prøver å kapre våre førere, viser hvor tragiske de er, når de ikke engang klarte å signere Hawk, som var den beste føreren på markedet før Rævhøl-laget ROS signerte han, uttalte SRN-fører Liaracing til 1251 Nyhetskanalen.

Liaracing har blitt gjort oppmerksom på at som følge av søksmålet SRN har anlagt mot ROS, så bør han holde seg unna å komme med kallenavn mot ROS.

-Det eneste jeg kan si idag, er at dette er stort. Vi har omsider lyktes med en signering, som kommer til å gjøre laget vårt større enn disse dustene i SimRacing Norway, var BTR-eier BaBe1s motsvar til Liaracings tidligere kommentarer.

Pressemeldingen er varslet å bli offentliggjort innen klokka 13:00, mandag 12. april, rett etter at BTR-laget har vitnet i søksmålet mellom SRN og ROS.