Stygt brudd mellom Hawk og SRN – Skandale

Etter at tidligere SimRacing Norway-fører Hawk meldte overgang til Racers Of Scandinavia, har SRN-leder Stenbakken kommet med et motsvar på den dramatiske overgangen. – Vi boikotter ROS.

Pressemelding fra SRN. Foto: Stenbakken

1251 Nyhetskanalen kan melde om meget stygge scener i kommentarfeltene i sosiale medier fredag ettermiddag, hvor Racers Of Scandinavia blir hetset på det groveste. Tidligere justisminister Sylvi Listhaug varsler at det som nå utarter seg er en skandale, og minner om svenske tilstander.

-Jeg er vred. ROS tror de kan bane seg vei frem, stjele førere i hytt og pine, og slippe unna med det. Det må ta slutt, ROS må få konsekvenser, uttalte Stenbakken til 1251 Nyhetskanalen.

Racers Of Scandinavia var ikke tilgjengelig for en kommentar, da de har gitt førerne sine munnbind som må brukes ved enhver kontakt med media. Kilder innad i laget tar sterk avstand fra det som nå kommer ut fra SRN-leiren, og varsler et mulig søksmål mot SimRacing Norway.

1251 Nyhetskanalen har dessverre ikke mer å melde om i skrivende stund, da dette fortsatt er en veldig ny sak, og vi er ikke så glad i å skrive om ting som allerede har skjedd.