Sjokkvending i overgangsdrama

1251 Nyhetskanalen erfarer at dramatikken har nådd nye høyder etter at overgangen BigTitty Racing har jobbet iherdig med de siste dagene, falt sammen da føreren valgte å skrive under for et annet lag i siste liten.

Sterke ord, fra lite lag. Skjermdump: Twitter

Lageieren av BigTitty Racing, BaBe1 har gått hardt ut mot Racers Of Scandinavia i lys av den siste utviklingen i overgangssagaen. Beskyldninger om korrupsjon og kampfiksing er kun småtterier av det som har kommet ut fra bakrommet i BTR torsdagskvelden.

-Dette er skammelig. Her hadde vi en avtale i boks, så hva skjer? Jo, Racers Of Scandinavia, som vi for øvrig prøver å få en samarbeidsavtale med, stjeler føreren vår rett foran nesen på oss. Hva skjedde med «førstemann til mølla»-prinsippet?, uttalte BaBe1 til 1251 Nyhetskanalen ikveld.

BaBe1 avsluttet med å ønske føreren, samt hans nye lagkamerater i Racers of Scandinavia lykke til videre, og at BTR ikke bærer nag til det skandinaviske storlaget. Ifølge sikre kilder kunne ROS tilby mer Kuli enn det budsjettet til BTR tillot.

Det er en ære å kjøre den kommende sesongen for Racers Of Scandinavia. Jeg ønsker å takke mine tidligere lagkamerater i SimRacing Norway, men alle gode ting må ta slutt. I SRN er alle førerne utrolig gode, og jeg var bare en i mengden, men i ROS derimot, der blir jeg den desidert beste føreren. Jeg blir stjerneføreren, den alle kommer til å se opp til, den som vinner pokaler, tar hjem poengene, og forbilde for alle mine lagkamerater. Da den muligheten dukket opp, så klarte jeg ikke å si «nei», fordi for meg er det viktig å hele tida være den beste. Jeg gleder meg til å møte alle i SRN ute på banen. Jeg vil også legge til at jeg aldri, og jeg gjentar, ALDRI var i samtale med BigTitty Racing. Å kjøre for et puppelag kunne aldri ha falt meg inn.

Tidligere SimRacing Norway-føreren Hawk.
Bekreftelse på overgangen. Foto: Evjen, anonym talsmann for Racers Of Scandinavia

Overgangen skaper sjokkbølger i esportmiljøet, og nyheten kommer til, ifølge våre erfaringer, til å skape dramatikk og demonstrasjoner utover landegrensene. BigTitty Racing har ifølge kilder tatt kontakt med SimRacing Norway, i håp om å gå til et gruppesøksmål mot Racers Of Scandinavia.

Nå gjenstår det bare å se hvordan denne saken ender. Det er store muligheter for at saken kommer til å bli tatt opp hos Den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg. 1251 Nyhetskanalen har ikke lyktes i å få en kommentar fra verken SRN eller menneskerettighetsdomstolen.