Sensasjonsovergang i Formel 1

BigTitty Racing (BTR) avslørte natt til onsdag at en ny fører kommer til å signere om kort tid med laget som har kapret alles hjerter etter en foreløpig sterk sesong. Det øker lagets førere fra to, til hele tre, som kommer til å kjøre den resterende sesongen. BTR varsler pressemelding førstkommende fredag.

BigTitty Racing med Twitter-melding. Skjermdump: Twitter

Lagets eier, BaBe1 har tidligere forsøkt å lokke ROS-førerne Londalen og Evjen til laget, uten å lyktes nevneverdig, men ifølge anonyme kilder gjenstår kun det formelle, før føreren signerer kontrakt med laget. BigTitty Racing har ikke vært villig til å avsløre lønnen, da det kan oppfattes som en krenkelse av privatlivets fred. Noe BTR tar sterk avstand fra.

-Hæ? Hvem er dere? Jeg ønsker ikke å svare sånne falske medier som dere, var SimRacing Norway-føreren Skustads krasse kritikk av 1251 Nyhetskanalen da vi tok kontakt for å stille føreren noen velformulerte spørsmål.

Ifølge våre kilder kan vi avsløre at det er Racers Of Scandinavia-fører Sundt som kommer til å signere for BTR, da føreren gjentatte ganger har vist respekt for hva BTR har oppnådd på den korte tiden laget har eksistert. En talsmann for det skandinaviske laget har vært svært tilbakeholden med informasjon vedrørende overgangen, og det gir som kjent vann på ryktemølla når laget nekter å kommentere saken.

Emneknaggen #Sundt4BTR gikk viralt i nattetimene på sosiale medier, og oddsen for at den nåværende ROS-føreren signerer for BigTitty Racing har sunket betraktelig ifølge vår ekspert på Norsk Tipping.

-Jeg satt og tippet på fotball mens jeg sippet litt Kuli, da jeg satte Kuli’en i halsen fordi jeg så at oddsen på at Sundt skriver under for BTR var så lav som den var. Jeg vil si at det var et historisk lavpunkt, skrev SimRacing Norway-føreren Hawk i en tekstmelding til vår tippeavdeling.

BaBe1 og Sundt kjører fra før av for samme McLaren-lag i esportsligaen, og det er nok en stor årsak til hvorfor Sundt ifølge ubekreftete rykter signerer for BigTitty Racing. BTR selv har uttalt at ingenting er avgjort enda, men at laget kommer til å komme med en pressemelding på førstkommende fredag, da de satser på at papirene og den lovpålagte helsetesten er klar innen da.

Et annet lag som er kjent for å holde seg anonyme, både på og utenfor banen er NRC. Laget har nå valgt å kommentere ryktene i forbindelse med overgangen mellom ROS og BTR. NRC-fører Zyklon uttalte tidligere ikveld at han mener det, i lys av dagens situasjon, er et sjakktrekk å skrive under for BTR, da BTR-førerne allerede har vært smittet av Covid-19, og har utviklet antistoffer, og ifølge Folkehelseinstittutet (FHI) nå er immun mot viruset.

-Dette er jo kjempebra. Jeg unner virkelig Sundt å få Covid-19, sånn at han kan bli immun, hvis han skriver under for BTR, uttalte Zyklon til 1251 Nyhetskanalen.

Winston Churchill WW2 Racing League Team (WRCL) har på sin side vært mye krassere i uttalelsene sine om BTRs storsignering enn sine rivaler fra NRC.

-Etter at BTR stjal flyet vårt, er det ikke spesielt overraskende om de også stjeler førere som Sundt fra andre racing-team, sa WRCL-eier Kostov i en felles uttalelse sammen med SRN etter at nyheten om en mulig overgang ble kjent.

BigTitty Racing tar sterk avstand. Skjermdump: Twitter

BTR på sin side tar avstand fra ryktene, og mener dette bare er oppspinn fra ende til annen. Laget tar også avstand fra ROS-fører Sundt, samtidig som de kom med hetsende kommentarer i retning WRCL, og mener at WRCL ikke bør uttale seg om ting uten å ha fakta på bordet.

-At Kostov beskylder oss for å ha stjålet flyet hans, viser hva slags lagleder han er. Vi vant flyet på ærlig og redelig vis gjennom et veddemål, da vi veddet om hvor mange sekunder Finland fikk i tidsstraff sist sesong, sa BaBe1 da han ble konfrontert med uttalelsene fra sin argeste rival.

BaBe1 fulgte senere opp med en kommentar som omhandler overgangen til Sundt, og tar sterk avstand fra ryktene, og mener at dette bare er rykter som er skapt for å skape konflikter innad i miljøet, og han frykter nå at andre lag, både ledere og førere kommer til å hetse BigTitty Racing enda mer enn dem allerede gjør.

BTR har også vist sin avsky til denne artikkelen, og har nektet å kommentere mer rundt ryktene om en overgang, men har på generelt grunnlag uttalt at laget kommer med en pressemelding på Twitter førstkommende fredag, for å avsløre hvilken fører som kommer til å kjøre på det internasjonale laget, hvor en amerikansk og en finsk fører allerede har samlet opp tonnevis med poeng i løpet av sesongen.

1251 Nyhetskanalen oppdaterer fortløpende angående overgangsrykter og annet innad i Formel 1 Esport-miljøet.