Økt konfliktnivå hos Formel 1-lag

Igår sprakk nyheten om at MPRL er slått konkurs, og dagen derpå har konfliktene innad i Formel 1-laget Racers of Scandinavia eskalert til et historisk høyt nivå.

Illustrasjonsbilde. Foto: Wikipedia

Evjen, som ble nektet å stille til start i gårsdagens løp av ROS-lederen Quefar, ble pålagt å kommentere løpet isteden. Ifølge TV-bildene kom det flere kraftige gloser fra Evjen, som var rettet mot flere av hans lagkamerater i Racers Of Scandinavia. 1251 Nyhetskanalen har valgt å ikke publisere videoklipp fra gårsdagens løp, da hetsen Evjen kom med blir sett på som så grov, at ligaledelsen har valgt å innlede en etterforskning av episoden. Vi kan dog avsløre at kommentatoren kom med grove skildringer av ROS-føreren Sundt, hvorav en av beskyldningene var at Sundt er en polakk.

-Han Evjen er en dust. Han kan ikke gå rundt og kalle andre for polakker, når man ikke er en polakk, uttalte Sundt til 1251 Nyhetskanalen etter løpet, mens han viste sin avsky på det sterkeste.

På slutten av løpet kom det også beskyldninger mot World Champions Rally Team Polish Drivers (WRCL)-fører Kostov, hvor ord som «kul» ble flittig brukt av Evjen. Den uttalelsen kom i forbindelse med at Kostov gjennomførte en ren forbikjøring hvor han smalt ROS-fører Londalen ut av banen, og halvveis ned til Roma. Londalen ønsket ikke å kommentere hendelsen i etterkant av løpet, men ifølge hemmelige opptak vi har fått tak i, har Londalen tilgitt Kostov for manøveren som gjorde Londalen til Pavens nærmeste nabo.

-Jeg fikk meg nå en tur til Vatikanet da, så alt i alt er jeg fornøyd med gårsdagens løp, uttalte Londalen på den sosiale medie-plattformen Parler i morgentimene mandag.

Ligaen har som følge av etterforskningene de har innledet, gått konkurs da de ikke tok forbehold i det økonomiske aspektet en etterforskning medfører, og Racers Of Scandinavia har lansert en ny liga med oppstart rett over påske. 1251 Nyhetskanalen erfarer også at Evjen risikerer å bli korsfestet på skjærtorsdag, da ROS har en indre justis som danker ut det norske lovverket.

-Ingen kommentar, var kommentaren til Kostov da han ble spurt om å fortelle hva han mener om hendelsene.

1251 Nyhetskanalen følger lagene i Formel 1 Esport tett, og vi er som vanlig først ute med nyhetene, før de skjer.