Formel 1-fører observert på en gård.

Racers Of Scandinavia-føreren Sundt ble i kveldstimene lørdag observert på en gård sør i Oslo. Vitner tipset 1251 Nyhetskanalen da de overhørte føreren fortelle at han er sjenert og liker ikke oppmerksomhet.

Illustrasjonsbilde av Sundt. Foto: Google

Vår utegående reporter melder om massive opptøyer i Oslo etter at nyheten sprakk om at Sundt ikke liker oppmerksomhet. Sundt har tidligere vært i nyhetsbildet da han har nektet å bli intervjuet i forbindelse med massive ulykker tidligere i sesongen, og forklaringen nå tyder på at grunnen er at han var sjenert og ikke liker oppmerksomhet.

Jeg tør ikke snakke med dere, var Sundts korte kommentar til 1251 Nyhetskanalen da vi sendte ett brev i posten til føreren lørdag kveld.

Sundt beskrives av lagkamerater som en sindig type, mens SimRacing Norway (SRN) var mye krassere i sine uttalelser da det kom til hvordan de oppfatter Sundt.

-Sundt? Den fyren altså, uttalte SRN-fører Stenbakken.

-Hvem er Sundt?, var SRN-fører Liaracings korte kommentar.

1251 Nyhetskanalen har sendt spørsmålene videre til Frysepunkt-redaksjonen, men ettersom hele redaksjonen har blitt påvist Covid-19 etter nærkontakt med BTR-fører Finland, har dem unnlatt å svare på meldingen før denne saken ble trykket.

Kilder innad i Racers Of Scandinavia ville verken bekrefte eller avkrefte at Sundt befant seg på en gård sør i Oslo lørdag kveld, men i en pressemelding like etter vår samtale med dem, uttalte en anonym talsmann for laget at vi må respektere privatlivets fred i forbindelse med Sundts ønske om å ikke være i oppmerksomhetens søkelys.

-La nå Sundt være. Han liker ikke oppmerksomhet, og det må alle bare respektere, uttalte Evjen i en pressemelding lørdag kveld.

1251 Nyhetskanalen kommer til å følge tett med på Sundt fremover, og oppdaterer fortløpende.