Dramatisk vending i overgangssaga

Kilder bekrefter at bytteavtalen mellom Racers Of Scandinavia og BigTitty Racing er i boks. Avtalen ble signert natt til onsdag, i en avtale som innebærer at Finland skal kjøre for Racers Of Scandinavia, mens Londalen og Evjen går motsatt vei.

Illustrasjonsbilde. Dette er ikke BTRs fly. Foto: Vet ikke

Etter lengre tids samtaler, som har resultert i massiv hets via sosiale medier, ble det bestemt at Londalen, som er Formel 1s nyeste tilskudd, har valgt å forlate Racers Of Scandinavia, som han skrev kontrakt med for under en uke siden, og kommer til å kjøre den resterende sesongen for BigTitty Racing. Avtalen dreide seg i hovedsak om at Finland skulle gå motsatt vei i bytte mot Londalen, men via pressetalsmannen i ROS har det blitt informert om at Evjen blir med Londalen over til et av de mest spennende lagene Formel 1 esport kan tilby.

Vi ønsket å signere Finland, og for at vi skulle få i stand en avtale som begge parter kunne være fornøyd med, valgte vi dessverre å frigi Londalen fra vårt eierskap, og han skal da kjøre for BTR. Vi valgte også å slenge Evjen inn i avtalen, da vi rett og slett ikke vil ha den gutten i stallen vår. Han har laget for mange problemer, og uttalt seg om ting han ikke burde uttalt seg om, så nå er han BTRs problem, uttalte ROS-føreren Quefar til media da avtalen ble offentlig kjent.

Finland, som ikke ønsket å kommentere kontraktens innhold, pågrunn av at avtalen inneholder taushetsbelagt informasjon, uttalte «ingen kommentar» da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt.

Vi gleder oss innmari mye til å få inn Londalen i stallen vår. Evjen derimot, vi måtte godta å få han også, for at vi skulle bli kvitt Finland, sa BTR-eier BaBe1 tidligere i natt.

Vi har ikke lyktes i å få tak i innholdet i avtalen mellom de to lagene, men etter BaBe1s tidligere uttalelser om at ROS er BTRs farmerlag, så tyder det på at ROS ikke hadde så veldig mange andre muligheter da BigTitty Racing tok kontakt angående Londalen. BTR har tidligere også gitt utrykk for at de andre lagene frykter dem, og derfor sprer løgner og falske rykter om BTR og førerne i laget. Med Londalen i stallen håper BTR at det kan snu, da Londalen ikke har rukket å gjøre seg upopulær enda siden han knapt har kjørt et løp. ROS kan også ha gjort et kupp da de klarte omsider å kvitte seg med Evjen, som bare har skapt rabalder og unødig dramatikk siden nyttårsaften.

Evjen er vel en grei fører han, men han er ikke på BTR-nivå. Da han prøvde å kjøre forbi meg i Nederland igår, klarte han jo bare å snurre seg selv ut, en ekte BTR-fører hadde snurret motstanderen sin ut, pinlig, var BaBe1s kontante beskjed til sin nye fører.

Twitter.meldinger fra BigTitty Racing. Skjermdump: Twitter

1251 Nyhetskanalen er som vanlig først ute med de ekte nyhetene, der de skjer, før de skjer.