Venter rettslig etterspill etter skandalesøndag

Søndagens løp i USA utviklet seg til å bli et av historiens største skandaleløp, da flere førere var i klinsj med hverandre, og en fører er mistenkt for å med overlegg forsøke å legemsbeskadige en fører på et rivaliserende lag.

Video av hendelsene. Video: BigTitty Racing

World Best Racing League Team (WRCL) valgte i minuttene etter løpet, å komme med en pressemelding på Instagram der de tok sterk avstand fra SimRacing Norway-fører Hawk, etter en situasjon som WRCL mener SRN-føreren egenhendig var skyld i. Hawk har fått munnkurv av laget, men valgte å ta av munnkurven for å kunne bedyre sin uskyld etter hendelsen. Videobildene av hendelsen viser at WRCL-fører Lil Lozy prøver å tvinge Hawk til å kjøre inn i pit.

Dette godtas ikke. Kostov Solutions AS har allerede fremmet et søksmål på vegne av SimRacing Norway, da vi rett og slett ikke kan ha førere som prøver å tvinge andre til å pit’e før det planlagte pit-stoppet, uttalte SRN-leder Stenbakk1 til 1251 Nyhetskanalen.

Skandalene fortsatte å komme på løpende bånd noen runder senere, da Racers of Scandinavia-fører Sundt, som tidligere har uttalt til vår nyhetsredaksjon at han er lei av at BigTitty Racing stadig saksøker laget hans, forsøkte å sende BTR-lederen ut av løpet ved å med overlegg ta ut vingene på bilen til BaBe1. BaBe1 klarte imot alle odds å komme seg til pit for å skifte vinge, men Sundt, som hadde bestemt seg, nektet å la BaBe1 være. Føreren viste en skandaløs atferd da han ventet på BaBe1 ved målstreken, bare for å ta et japansk kamikazeangrep, som satte BTR-føreren delvis ut av spill.

-Hva slags oppførsel er dette fra Sundt? Kan noen si meg det? Tror han at han er med i Old Bloods? Hvem er han? Hvordan kan ROS godta å ha sånn fører i stallen sin?, var de frustrerte spørsmålene BaBe1 kom med fra sykhussengen etter løpet.

BigTitty Racing la ut en twittermelding natt til mandag, hvor de skrev at de ikke hadde noen kommentar, før de fulgte opp samme tweet med en kommentar, om at de ikke hadde noe mer å si. Sundt, som tidligere har gått i dekning som følge av medietrykket over hans handlinger, har igjen gått i dekning, og det har ikke lyktes 1251 Nyhetskanalen å få en kommentar fra føreren.

Racers Of Scandinavia kom senere med en pressemelding i forbindelse med hendelsene mellom Sundt og BaBe1.

Ingen kommentar.

-Racers Of Scandinavia

1251 Nyhetskanalen følger opp saken med fortløpende oppdateringer.