Stort Esport-lag tilbakeviser påstander.

BigTitty Racing (BTR), som har tre førere i stallen sin, tilbakeviser påstander fremsatt av rivalene sine, på Twitter. BaBe1 omtaler påstandene som en ren «svertekampanje fordi dem frykter hva vi kan finne på i neste løp».

BTR tilbakeviser påstander fremsatt av Evjen.

En anonym fører, muligens en falsk profil, fremsatte påstander om at BaBe1, som er grunnleggeren av BTR, er en mester i det såkalte «fake news», som har blitt det nye moteordet de siste fire årene. Da BaBe1 ble gjort oppmerksom på kommentarene, fyrte han på alle plugger, og sverget til de høyere makter at han ikke vet hvem Evjen er. 1251 Nyhetskanalen, som kan vise til flere saker hvor ROS-føreren Evjen har vært involvert i, erfarer at Racers Of Scandinavia prøver å psyke ut BTR før søndagens løp i Abu Dhabi. Begge lagene kjører i hver sin divisjon, så ROS blir anbefalt av flere eksperter på konflikter i Esport, at laget burde ha sjekket opp litt fakta før den frittalende Evjen fikk tilgang til sosiale medier.

Racers Of Scandinavia meldte på sin Instagram-konto at Evjen har fått munnbind, da munnbind gir større sikkerhet enn munnkurv. Evjen har den siste uken vært i medias søkelys ved gjentatte anledninger, etter at han har hisset på seg en hel nasjon etter flere tirader på sosiale medier og gjennom nettavisene. Den tidligere innvandringsministeren Sylvi Listhaug skyldte på «svenske tilstander» da hun ble bedt om å gi en kommentar til konflikten blant F1-førerne.

-Ingen kommentar, var kommentaren Evjen kom med da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt.

BigTitty Racing fulgte senere opp med en Tweet hvor de stiller spørsmålstegn rundt intelligensen til andre Twitterbrukere, da de ber om følgere.

BTR i hardt vær etter Twitter-meldinger.

1251 Nyhetskanalen oppdaterer saken fortløpende.