ROS-fører Evjen trues med søksmål etter å ha frigitt videoklipp uten samtykke

1251 Nyhetskanalen mottok idag et anonymt tips fra ROS-fører Evjen, hvor føreren kan vise til eksklusive videoklipp han filmet under gårsdagens skandalesøndag.

Eksklusive videoklipp. Video: Evjen

1251 Nyhetskanalen mottok videoklippene i etterkant av gårsdagens skandalesøndag, da flere førere var i klinsj med hverandre underveis og etter løpet. Føreren, som til daglig kjører for Racers of Scandinavia, understreket i en epost til 1251 Nyhetskanalen at han ikke ønsker oppmerksomhet, derfor ba Evjen om at han kunne bli nevnt som en anonym kilde.

SimRacing Norway (SRN) blir spesifikt nevnt i forbindelse med et potensielt søksmål fra ROS, da de mener at SRN-fører Hawk, utviste særdeles merkelig oppførsel i gårsdagens løp. Hawk ble som kjent også tvunget inn i pit av WRCL-fører Lil Lozy litt tidligere på kvelden. SRN tar avstand fra beskyldningene, og krever at Evjen testes for promille dagen derpå.

-Hvem er denne anonyme kilden deres? Dere kan gi beskjed til kilden at vedkommende har gitt ut videoklipp uten at Hawk samtykket til det, og at vi i SRN krever at det blir konsekvenser for Evjen, uttalte Stenbakk1 på mandag.

Evjen har kommet med grove beskyldninger mot Hawk, og mener at Hawk ikke engang klarer å holde bilen på banen, før han følger opp med å dra BigTitty Racing inn i konflikten som har uttartet seg mellom ROS og SRN.

-BTR Finland prøvde å ta meg ut av løpet etter at jeg hadde kjørt forbi han, jeg kan ikke forstå hvordan BTR, som jeg alltid har ønsket å kjøre for, kan ha en sånn fører i stallen sin. Ønsker de ikke å bli tatt seriøst? I tillegg vil jeg ta opp en episode med Liaracing, som selvfølgelig også kjører for SRN. Han saboterte kvalifiseringen min, og det ga meg fem plasser i straff, var den rasende kommentaren fra Evjen da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt.

Innad i racing-miljøet begynner nå flere førere å stille spørsmålstegn rundt Evjens psyke, og flere har nå tatt til ordet for at føreren bør bli suspendert, da de andre førerne begynner å gå lei av at det er «alle andres feil, men aldri Evjens feil». Utifra videobevisene vår utegående reporter har fått tak i, tyder mye på at det står dårlig stilt med Evjens ferdigheter til å ta selvkritikk for sin egen kjøring.

BigTitty Racing tar avstand. Skjermdump: Twitter

BigTitty Racing tweetet mandag ettermiddag at de tar avstand fra Evjens påstander, samtidig som laget ifølge sikre kilder jobber med en oppsigelse som skal leveres til Finland i løpet av de kommende årene.

Skandalesøndagen er et faktum, og har gått inn i historiebøkene som et mørkt kapittel i Formel 1 esport.