ROS Evjen: -Intervju meg!!

Formel 1-fører kommer med massiv kritikk i en tirade rettet mot MPRL etter at han ikke ble intervjuet etter den overlegne seieren i gårsdagens løp i Bahrain.

Dramatisk avslutning på gårsdagens løp. Video: MPRL

I et intervju med Racers Of Scandinavia-fører Evjen etter gårsdagens løp, kom han med en tirade mot ligaen ettersom han ikke ble intervjuet på direkten. Uttalelsene Evjen kom med skaper sjokk og vantro i Esport-miljøet, og kilder vi har vært i kontakt med sier at Evjen kan vente seg en kraftig reaksjon som følge av kommentarene.

-Jeg var overlegen fra start til slutt, og fortsatt nektet MPRL å intervjue meg etter løpet. Dette er den beste kjøringen som noensinne har blitt kjørt i MPRL, og så blir jeg oversett på denne måten. Hvordan kan man tolke de signalene ligaen gir, om de ikke intervjuer meg, den beste føreren ever?

World Racing Champions League Team (WRCL) fører ExPilot tok seieren i kveldens første løp, men ifølge Evjen kan ikke den prestasjonen måle seg med hva han utrettet en knapp halvtime senere. ExPilot har ikke vært tilgjengelig for kommentar, da han ikke ønsker å bidra til å tenne på bålet til Evjen ytterligere.

-Men seriøst, ExPilot ønsker ikke å hylle meg? Dette er skandaløst. Bare fordi han vant første løpet, så mener han det er på sin plass å overse min prestasjon? Dette godtar jeg ikke, sa Evjen til 1251 Nyhetskanalen da han ble gjort oppmerksom på at vi jobbet med saken.

Det gjenstår ett løp igjen på kalaenderen i MPRL, som kjøres på førstkommende søndag i Abu Dhabi. Denne sesongen har vært overskygget av dramatikk, ulykker, intriger og splittelse av lag. Som tidligere nevnt har flere lag dukket opp som følge av grove beskyldninger, og anonyme kilder hevder at det er Evjen som står bak beskyldningene. Ifølge kildene har han spredd misnøye i ligaen som et forsøk på å vinne i Bahrain, men det gjenstår å se om han får beholde seieren etter gårsdagens tirade.

Ledelsen i MPRL har ikke vært tilgjengelig for kommentar, da dem boikotter media.

-Media er bare ute etter å spre propaganda og skape unødvendig mye dramatikk, uttalte en talsmann for MPRL.

1251 Nyhetskanalen har sikre kilder vi er i kontakt med, for å få den ekte informasjonen ut til folket før det skjer. Vi oppdaterer saken fortløpende når det er noe nytt å komme med.