Racers Of Scandinavia-fører risikerer streng straff

Ligaens Mazepin, Racers Of Scandinavia-føreren Quefar ble sent mandag kveld anmeldt til MPRL av BigTitty Racing, for uvøren kjøring og forsøk på å ta BaBe1 ut av løpet da Quefar testet bremsene ved mållinjen. Dette er den fjerde anmeldelsen BigTitty Racing leverer mot Racers Of Scandinavia etter søndagens skandaleløp. Video av hendelsen kan man se i sin helhet nederst i artikkelen.

BigTitty Racing til frontalangrep på ROS. Skjermdump: Twitter

Videoen som nå har blitt frigitt har skapt sjokkbølger innenfor Formel 1 esport-miljøet. Natt til tirsdag har diskusjonen på sosiale medier nådd nye høyder, da flere seere har startet en underskriftskampanje for å få kastet ROS ut av ligaen, da deres oppførsel på skandalesøndagen har skapt harme.

På andre siden av atlanteren har det i dag vært store demonstrasjoner, hvor logoen til ROS har blitt satt fyr på i flere av de største byene i USA. Tidligere i natt kom det meldinger om sammenstøt på et fly i Colorado, som førte til at flyet mistet motoren. Øyenvitner på bakken kan fortelle at motordelene som falt ned, inneholdt rester av Racers Of Scandinavia sin logo. Det er ikke meldt om skader som følge av opptøyene. President Biden har fordømt opptøyene, og krever at ROS-fører Quefar blir pågrepet, for å ha oppildnet følgerne sine til å storme flyplassene.

-Dette er typisk ROS. Typisk Quefar. Skaper bare problemer, og i natt valgte vi å levere anmeldelse til Statens Vegvesen etter bremsesporene Quefar etterlot seg på banen i USA. Jeg kunne ha blitt alvorlig skadet. Riktignok ble jeg kjørt ned av Sundt senere, og det bare beviser det jeg har sagt, ROS har ingenting i en Formel 1-bil å gjøre, var den krasse meldingen fra BaBe1 i etterkant av anmeldelsen.

Quefar i hardt vær etter søndagens løp. Video: BigTitty Racing