Ny fører i Coronakarantene

Racers of Scandinavia-føreren Evjen er pålagt å gjennomføre en 85-dagers karantene etter at en video av hans nærkontakt med BigTitty Racing-føreren Finland har startet å sirkulere på nett.

Video av hendelsen som nå går verden rundt. Video: Evjen

Evjen publiserte selv videoen, for å skryte av hvordan han håndterte bilen etter et av de mest brutale ulykkene i Silverstones historie. Føreren så nok ikke for seg at han kom til å måtte sone de neste 243 dagene i karantene, som følge av publiseringen. Fra før av er allerede SRN-fører Liaraging og Finland i karantene som følge av uvøren beføling fra Finland.

-Hvorfor må jeg i karantene? Hvor skal jeg gjennomføre karantenen? Skal jeg gjennomføre den hjemme? Eller på karantenehotell?, var Evjens reaksjon da han ble gjort oppmerksom på saken.

Ved brudd på karantenereglene risikerer Evjen å måtte betale en klekkelig bot til ligaen.

1251 Nyhetskanalen kan også melde om dårlige arbeidsvilkår i redaksjonen, og som følge av det har journalisten i denne artikkelen gått ned til 10% stilling, som har ført til at ingen andre førere har blitt intervjuet. Nyhetskanalen jobber med…….