Lageier saksøker ansatte

Eieren av BigTitty Racing, BaBe1 har tatt ut søksmål mot to av sine førere, Marius og finnen, etter en dramatisk orgie med ulykker i sesongens siste løp i MPRL igår.

Dashcam i god kvalitet som skal brukes i retten.

I videoen som har blitt lekket til pressen, kan man se at Finland svinger inn foran BaBe1, som fører til en kjedereaksjon hvor BaBe1 må svinge unna, for så å bli befølt på det groveste av Marius, og en annen fører som vi ikke har klart å finne identiteten til. Rival, og eier av WRCL, Kostov, var også involvert i ulykken, som kan gi store konsekvenser for MPRLs fremtid og visjoner videre.

BaBe1 var ifølge vitner, rasende etter hendelsen, og kom med gloser som innebar at han skulle hevne seg. I samtale med Marius etter løpet, ble det vekslet noen gloser i form av en uforbeholden unnskyldning som BaBe1 tilsynelatende godtok. Men etter en lang, søvnløs natt har eieren av BTR valgt å gå til søksmål for tort og svie. BaBe1 endte opp som vinner av divisjonen sammenlagt, og har av den grunn ikke så mye å klage over.

-Har ikke Finland hørt om venstreregelen? Man skal gi vikeplikt for alle fra venstre. Sånn er det bare, uttalte BaBe1 etter løpet.

John Christian Elden som forsvarer BaBe1 i den kommende rettssaken mener at Marius og Finland risikerer å måtte bo på gata, etter at Babe1 vinner søksmålet overlegent. Elden, som er mest kjent for å forsvare Jensen og Bertheussen, er kjent for å tape høyprofilerte saker. På hjemmesiden til Eldens advokatbyrå står det at dette søksmålet er den mest høyprofilerte saken advokatbyrået har hatt. Kostov Solutions AS, som 1251 Nyhetskanalen erfarer var førstevalget til BaBe1, hadde et økonomisk krav som BigTitty Racing ikke kunne ta seg råd til, da Kostov Solutions AS ønsket å få betalt før saken.

BaBe1 har tidligere uttalt at han ikke ønsker å betale for advokathjelp hvis han taper saken, derfor falt samarbeidet med Kostov Solutions AS i grus.

-Unnskyld, var kommentaren Finland hadde i forbindelse med søksmålet.

Sesongen i MPRL starter opp igjen på førstkommende søndag, og mye tyder da på at saken kommer til å bli gjennomført som en hastesak. Det er satt av fem dager i Oslo Tingrett. En avgjørelse er ikke ventet å komme før i 28. februar 2026.