Hvem er Quefar? Frysepunkt har svaret!

Etter søndagens løp i Bahrain, skapte det oppstandelse da WRCL-fører Kostov stilte spørsmålet ingen har tenkt på, «hvem er Quefar?». Det fikk en hel nasjon til å stille seg spørsmålet den kommende uka, og i samarbeid med sportsredaksjonen i 1251 Nyhetskanalen, har Frysepunkt-redaksjonen fått et innblikk i føreren som har vært det store samtaleemnet rundt middagsbordet den siste uken.

En ikke-forfalsket underskrift fra Quefar.

Frysepunkt-redaksjonen erfarer at Quefar kjører Formel 1 for Racers Of Scandiniavia. Føreren, som frem til i dag har vært anonym, skapte rabalder da han knuste glassdøra til BTR og WRCL etter løpet i Bahrain. Han har vært kjent for å holde seg i bakgrunnen, da han ikke ønsket oppmerksomhet. På søndag tok behovet for oppmerksomhet overhånd, og resten er historie, da Kostov spurte om hvem han er.

Quefar har ikke vært villig til å bidra på noen som helst måte i denne artikkelen, men flere andre førere har valgt å stille opp til intervju, under forutsetningen at de forblir anonyme.

-Quefar ja, hva skal jeg si?, uttalte lagkamerat Evjen.

-Ja, han Quefar er en artig skrue, smalt det kontant fra Stenbakk1.

SimRacing Norway-føreren Kj3til hadde mer på hjertet. Han forteller om en stille, men modig fører, en fører som alltid gir alt for å vinne, og som er en skikkelig lagfører. Dog skal det sies at Kj3til trodde at han skulle fortelle om seg selv. I dagens redaksjonsmøte gikk det hardt for seg, da flere stemte nei til å ta med det Kj3til sa i denne artikkelen.

Konkslusjonen av våre undersøkelser viser at svært få vet hvem denne Quefar virkelig er.