Formel 1-fører påvist coronasmitte, nærkontakter i karantene

SimRacing Norway (SRN) kom med en pressemelding sent onsdag kveld, hvor laget informerer om at SRN-fører Liaracing har fått påvist Covid-19 etter nærkontakt med BTR-fører Finland. Finland er beordret i karantene av BigTitty Racing.

Avstandsregelen brytes på direkten.

Liaracing fikk den nedslående, men positive beskjeden etter gårsdagens promilletest, da Liaracing, grunnet nærkontakt med finnen, ble testet for Covid-19. Ligaledelsen melder harde konsekvenser for begge førerne, da dem ikke fulgte en-meters regelen, som sier at alle førere skal til enhver tid holde minst en-meters avstand til hverandre.

Det var triste nyheter jeg våknet opp til ikveld, da jeg ble informert om at Liaracing har fått påvist den dødelige sykdommen. Vi kan i hvert fall prise oss lykkelige over at det ikke var Manflu, uttalte en talsmann for ligaen ikveld.

1251 Nyhetskanalen kan vise til statistikk som er laget av QAnon, hvor det står at rundt tre milliarder mennesker har hittil dødt av Manflu og chemtrails fra Kostovs privatfly, mens et par mennesker har omkommet som følge av positive Coronatester.

Twittermelding fra BigTitty Racing.

BTR har seint onsdagskveld kommet med hets og kritikk av sin finske fører, samtidig som laget også støtter føreren. Kilder innad i laget mener at Finland, som ikke er hans ekte navn, lever på siste verset i laget. Coronatesten er ventet å komme i løpet av de neste fjorten dagene.

1251 Nyhetskanalen oppdaterer fortløpende.