Formel 1-fører hylles for sin fabelaktige sportsånd

Racers Of Scandinavia-fører Ruud hylles av en unison Formel 1-verden etter at han viste en sportsånd i Bahrain som de andre førerne bare kan drømme om, sist søndag.

En Formel 1-bil i aksjon

Kilder kan vise til at Ruud våknet opp til en hyllest av uante dimensjoner på mandagsmorgenen, etter at han kjørte to feilfrie løp dagen i forveien. Racers Of Scandinavia jobber med en ny kontrakt, som kan gjøre Ruud til lagets best betalte fører.

-Hvorfor skriver dere om Ruud, og ikke om meg, som vant i Bahrain?, uttalte Evjen til 1251 Nyhetskanalen tidlig onsdagsmorgenen. Da redaksjonen forklarte han at vi allerede har skrevet en lang artikkel om han, og at vi må gi andre førere medieomtale også, kom det noen gloser som ikke er egnet for trykk.

Sundt, som regnes som en av de aller beste førerne i Formel 1, hyllet Ruud i et langt innlegg på Twitter etter løpet. Innlegget kan leses i sin helhet nederst i artikkelen. Sundt, som også tjener til dagens brød og vann i Racers Of Scandinavia, forsøkte seg på en ny taktikk i Bahrain, der han satset på å få en, på godt norsk, jump-start, for så å dra ifra feltet, og kjøre gjennom pit-lane og fortsatt komme ut foran lagkamerat Evjen. Dessverre fungerte ikke den taktikken, og Evjen endte beklageligvis opp med seieren i Bahrain.

Quefar, som ønsker å være anonym, valgte i ren frustrasjon å knuse glassdøra til BigTitty Racing og World Rally Champions League Team Racing på vei til bilen sin etter løpet, og kom med grove beskyldninger om at BaBe1 og Kostov var årsaken til at Evjen vant løpet, og ikke Quefar. BigTitty Racing har valgt å avstå fra å kommentere beskyldningene.

-Hvem er Quefar?, var Kostovs korte og kontante svar.

-Ruud er virkelig en fører vi kan lære av, og respektere. Å ha han som lagkamerat er noe jeg trives godt med. Han pusher meg til nye grenser i hvert løp, og jeg kan ikke tenke meg å ha en bedre lagkamerat enn Ruud. Quefar, Robotnik, og ikke minst Evjen, samt noen andre som jeg har glemt navnet på, kan absolutt ikke måle seg med Ruud og det talentet han viser ute på banen. Ser endelig litt lyst på fremtiden, og det blir spennende å kjøre side om side med Ruud på søndag i Abu Dhabi, skrev Sundt på Twitter etter søndagens løp.