Ekslusive overvåkningsvideoer på avveie

Frysepunkt-redaksjonen har, i samarbeid med 1251 Nyhetskanalen, fått tak i ekslusive overvåkningsbilder av BigTitty Racings grunnlegger, BTR BaBe1 da han rømte fra avhør. BaBe1 har ikke uttalt seg om videoene, men vi kan nå avsløre hans liv før han ble en stjernefører i Formel 1.

Video på avveie. Video: 1251 Nyhetskanalen

Frysepunkt-redaksjonen har i flere måneder jobbet for å få tak i videoene som nå er offentliggjort. BigTitty Racing har valgt å ikke kommentere videoene på nåværende tidspunkt, da dem jobber med et søksmål mot 1251 Nyhetskanalen for å ha publisert videoene, da videoene aldri skulle ha vært offentliggjort. Kilder innad i laget kan avsløre at det er en stille, men hissig stemning som går igjen i veggene.

-Så jeg har kjørt mot en som er på rømmen? uttalte Racers Of Scandinavia-fører Robotnik til 1251 Nyhetskanalen.

SimRacing Norway la ut en tekst på Snapchat hvor de fordømmer BTR på det sterkeste.

Ny video på avveie. Video: 1251 Nyhetskanalen