Dramatiske bilder lekket til pressen

Bilder av den vrakete bilen til Racers Of Scandinavia-fører Sundt, ble i morgentimene idag lekket til pressen av en ukjent fører uten noen tilknytning til 1251 Nyhetskanalen. Sundt valgte i gårsdagens løp, å vrake sin egen bil i et forsøk på å få utbetalt forsikringspenger.

Bilen til Sundt (rød sirkel).

Førerne i Racers of Scandinavia (ROS) er i sjokk etter gårsdagens hendelse, og laget valgte igår kveld å gå rettens vei i et forsøk på å slå ned på spekulasjoner i forbindelse med Sundts ulykke. De lyktes heller ikke i å få hindret bilder av den vrakete bilen i å komme på avveie. Det er mye takket være sportsredaksjonen i 1251 Nyhetskanalen at bildet nå har blitt offentliggjort, i påvente av at etterforskningskommisjonen skal ta stilling til eventuelle reaksjoner Sundt måtte vente seg etter at han kræsjet allerede i første runde av gårsdagens løp.

I lovdata, i en paragraf som vi ikke kan utenat, står det at «alle som med viten å vilje viser uaktsomhet på racingbanen kan risikere bøter eller inntil tre år i Bergen». Sundt har, som følge av at han ikke vil til Bergen, gått i dekning, og har nektet å uttale seg i forbindelse med gårsdagens hendelse. Racers of Scandinavia viser til en generell uttalelse fra Kostov Solutions AS:

-Vi i Kostov Solutions AS har ingen uttalelse om saken, uttalte Kostov går kveld.

Som følge av ulykken skapte det farlige situasjoner da alle førerne valgte å kaste seg inn i pit for å skifte dekk og frontvinger. I sosiale medier er det nå flere av førerne hos SimRacers Norway som har kommet med hetsende kommentarer i retning Sundt.

-Hva skal jeg si? Når han gjør som han vil, så får han bare komme seg til Bergen, skrev SRN-fører Kj3til i en sms som var ment til VG, men som 1251 Nyhetskanalen har fått tak i.

Redaksjonen erfarer at Sundt kan vente seg et kraftig etterspill, da ligaledelsen ikke er fornøyd med å måtte forsvare Sundt i offentligheten.

1251 Nyhetskanalen kommer tilbake med mer.