Varsler søksmål mot storlag. Dramatiske scener i Brasil

BigTitty Racing har varslet søksmål mot storlaget SimRacing Norway (SRN).

Dramatiske scener utspant seg tidligere ikveld i Brasil.

Dagens treningsløp i Brasil endte i dramatikk da SRN-fører Morstan med overlegg presset BTR-eieren BaBe1 av banen. Som følge av episoden har BigTitty Racing varslet søksmål i millionklassen da dem ønsker reisning….oppreisning fort tort og svie. Reprisene av episoden har nådd ut til morgendagens Dagsrevyen på lilleputtkanalen NRK.

-Dette her går rett og slett ikke an, uttalte BaBe1 til 1251 Nyhetskanalen etter at han måtte brått avbryte løpet tidligere enn planlagt.
-Man kan se på reprisene at Morstan gjør dette med overlegg. Vi skværet opp i ettertid da han unnskyldte seg, men da var papirene for søksmålet allerede sendt inn. Tror SRN at det er billig å drive et Esport-lag i Formel 1? Disse bilene er ikke gratis.

På oppfølgingspøsmål fra 1251 Nyhetskanalen om det egentlig koster så innmari mye penger å vrake en virtuell bil, har BaBe1 valgt å kommentere med «ingen kommentar». Av erfaring kan vi vise til at i 10 av 10 saker som dette her, blir saken forkastet før den når frem til rettsvesenet. Statistikken taler ikke til fordel for BigTitty Racing, men det skremmer ikke eieren nevneverdig.

-Altså, når man krenker motstanderen så grovt, så ber man om å bli saksøkt. Om retten forkaster søksmålet, saksøker vi retten også, uttalte BaBe1.

SimRacing Norway fnyser av truslene om søksmål fra BigTitty Racing, og svarer med at SRN kommer til å komme med et motsøksmål for ærekrenkelser, da laget mener at BTR ødelegger deres gode navn og rykte ved flere av uttalelsene til BaBe1. Den finske føreren som skrev under kontrakt med BTR igår, var også involvert i en hendelse med SRN Skustad. BTR mener at sånne episoder må man tåle i dagens Esport, til sterk uenighet fra et av de største lagene i sporten.

-SimRacing Norway kan gjerne saksøke oss, vi har ingenting å tape. Bokstaveligtalt. Vi eier ingenting, så hva kan de vinne ved å saksøke oss? De burde heller saksøke WRCL, for det laget kan skryte av eget privatfly. Vi bruker sparkesykler vi. Vi tenker miljøet. Så det betyr at SimRacing Norway ønsker å saksøke miljøet, var det kontante svaret fra BaBe1 da han ble konfrontert med trusselen om motsøksmål.

Denne sagaen tar nok ikke slutt med det første, da BigTitty Racing mener seg forådd av simracing-miljøet de så gjerne ønsker å være en del av. 1251 Nyhetskanalen erfarer at saker som dette her, kommer til å gå i glemmeboken i løpet av noen timer.

Vi kommer tilbake med mer, når saken utvikler seg.