Stor dramatikk blant Esport-førerne

Mens Fake News Media har fokusert utelukkende på stormingen av kongressbygningen i Washington D.C, har det pararelt med situasjonen på andre siden av Atlanterhavet, vært en dramatisk vending angående arbeidsledige Formel 1-førere i MPRL.

BTR BaBe1 mottar pokal for å ha kommet på en eller annen plasseringen i Nederland.

Pressemeldingen kan leses i sin helhet nederst i artikkelen.

De siste dagene har det blitt etablert flere lag innenfor Formel 1-sjangeren i Esport. SRN, ROS og WRCL har signert førere på løpende bånd, mens det nyeste laget, BigTitty Racing (BTR) har valgt å holde en lav profil. BaBe1, som ifølge sikre kilder er grunnleggeren av BTR, mener at det er den beste strategien, og at det er viktig å ikke signere hvem som helst.

1251 Nyhetskanalen erfarer at Jonsern, MPR Marius og Solsimen er de nyeste førerne i BTRs rekker. De signerte kontrakt etter kveldens løp i Nederland, da de innså at ingen andre ville ha dem i troppen. Solsimen huskes kanskje aller best for sin hasardiøse kjøring på Monza, hvor han tok ut flere førere da bremsene ikke fungerte. MPR Marius på sin side tok en sterk seier i Canada sist helg, og har brukt det for alt det er verdt i kontraktsforhandlingene med BTR. Jonsern er det nyeste tilskuddet i Formel 1, og har ifølge øyenvitner mye å gå på i tiden fremover.

-Jeg tar sterk avstand fra ryktene om at jeg stiftet BTR, uttalte BaBe1 på lokaltv sist tirsdag morgen.

MPR Marius skriver i en tekstmelding at han ser frem til å kjøre for BTR, og hente hjem poengene som trengs for å øke lagets omdømme nasjonalt. Jonsern valgte å skrive under for BTR da han mente at forkortelsen står for «Best Team Rendalen», noe grunnleggeren BaBe1 tar sterk avstand fra. Kommentarene fra Jonsern førte også til et kraftig lønnskutt i kontraktsforhandlingene.

-Å kjøre for Best Tea….BigTitty Racing har vært en drøm for meg siden før laget ble stiftet, sa Solsimen da 1251 Nyhetskanalen tok kontakt.

Hva SRN, ROS og WRCL tenker om den nyeste konkurrenten kan vi bare spekulere i, men ekte rykter tilsier at de ikke har hørt om BTR.

Dette er den beste pressemeldingen ever.

BTR BaBe1

Først vil jeg starte med å si at dette er den beste pressemeldingen ever. Det er en ære å kunne ønske MPR Marius, Solsimen og Jonsern velkommen til BigTitty Racing. Dessverre måtte vi inngå et kompromiss under forhandlingene, hvor de nå tror at BTR står for Best Team Rendalen, noe som ikke er tilfellet, og som jeg tar sterk avstand fra.
De valgte laget mitt, med bakgrunn i trusler og grov hets fra min side, da jeg vet at hets er det som fungerer i dagens samfunn. Vi kommer nå til å bli nasjonale kjendiser, men mål om å bli annerkjent av den britiske dronningen. Visjonen vår er å ta noen poeng i ny og ne.


-BTR BaBe1