Formel 1-fører misfornøyd med lagets prestasjoner

BTR Marius, den nysignerte stjerneføreren i BigTitty Racing har kommet med flere kritiske uttalelser om lagets prestasjoner, ambisjoner, visjoner og lagkamerater.

BTR Marius sin Ferrari til utstilling

1251 Nyhetskanalen mottok igår kveld flere kritiske meldinger fra BTR Marius, der han ga utrykk for stor misnøye innad i det nyopprettete laget fra de sydlige strøkene i Oslo. Flere andre lag i MPRL ble nevnt i de aktuelle meldingene, og innad i miljøet fryktes det nå at det skal blusse opp et oppgjør mellom de forskjellige førerne før løpet på Silverstone førstkommende søndag.

-Jeg skrev under for BTR da jeg så på laget som en spennende mulighet til å bli en bedre fører. SRN kan skryte av at de har farten. ROS på sin side har et samhold andre bare kan drømme om. WRCL, de stiller opp med podcast og lager liv rundt ligaen og miljøet. BTR kan ikke vise til noe. Jeg skrev under for klubben på søndag kveld, og de har ikke vist noen interesse i å endre løpsdagen fra førstkommende søndag, sier BTR Marius til 1251 Nyhetskanalen.

Marius fulgte senere opp med en melding om at han kjeder seg, og mener det er begrunnelsen for at han velger å ta opp denne saken gjennom media.

BigTitty Racing har valgt å ta sterk avstand fra BTR Marius, og svarer med at Marius kun er ute etter oppmerksomhet. -Jeg skjønner ikke hvorfor lagkameraten min skal ta opp dette uttad, istedenfor å komme til oss det gjelder om han kjeder seg, var svaret til nysigneringen MPR Finland på spørsmål om han hadde en kommentar til saken.

Ingenting tilsier at ledelsen i MPRL kommer til å føye seg etter kommentarene fra BTR Marius, og på sin side truer nå med kraftige sanksjoner mot BTR om ikke laget klarer å få kontroll på sine frittalende førere.

-Sanksjoner er det eneste effektive virkemiddelet mot sånne lag. Vi kan ikke tillate artikler som dette å komme på trykk.

1251 Nyhetskanalen kommer til å følge utviklingen i ligaen tett. Kilder vi har snakket med sier at det stadig er endringer i lagene som er påmeldt i ligaen, og at det kun er noen få førere igjen å velge mellom som enda ikke er del av noe lag. Det fryktes nå at kampen om de resterende førerne kan bli meget stygt, og om det skjer, så er 1251 Nyhetskanalen der på direkten, før det skjer.

De to siste førerne i BigTitty Racing, Jonseern og Solsimen har valgt å ikke komme med noen kommentar, da de ikke ønsker å si hvem de støtter.